SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-karttoihin tulossa iso muutos? – Legenda sivuun
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

CS:GO-karttoihin tulossa iso muutos? – Legenda sivuun

julkaistu: 19.07.2020 13:09

Aiemmin tällä viikolla CS:GO twitter-tili julkaisi sarjan erikoisia twiittejä, jotka viittasivat mahdollisesti tuleviin pelin päivityksiin. Twiitit poistettiin myöhemmin ja toimintaa perusteltiin sillä, että joku olisi hakkeroitunut tilin.

Kryptisiä twiittejä oli kolme, joista kaksi ensimmäistä liittyi todennäköisimmin uusiin kilpakarttamuutoksiin. Ensimmäisessä luki: “Kun pelaat kilpailullista, violetti on paras väri”. Toinen twiitti kuului puolestaan: “Mirage on epäilemättä pelin paras kartta”. Kolmas twiitti liittyi pelin SSG 08 -aseeseen.

Ensimmäisellä twiitillä viitataan todennäköisesti Cobblestone-karttaan, sillä sen logo on violetti. Kartta on ollut sivussa aktiivisesta kilpapelikarttavalikoimasta jo yli vuoden ja saattaa nyt uuden päivityksen myötä tehdä paluun.

Vastaus siihen, minkä kartan Cobblestone tulisi korvaamaan, saadaan mahdollisesti toisessa twiitissä, jossa puhutaan Miragesta. Kyseinen kartta on kuulunut aktiiviseen kilpapelikarttavalikoimaan vuodesta 2013 lähtien. Nyt saattaa olla kuitenkin aika, jolloin kartta siirtyy ansaitulle tauolle kilpapeleistä. Joidenkin fanien mielestä twiitti voi tarkoittaa toisaalta myös sitä, että Cache-kartta tekisi paluun.

Aktiivinen kilpapelikarttavalikoima sisältää ne kartat, joita pelataan sillä hetkellä CS:GOn kilpailullisissa peleissä. Valikoimaan kuuluu kerrallaan seitsemän karttaa, jotka ovat tällä hetkellä: Inferno, Train, Mirage, Nuke, Overpass, Dust2 ja Vertigo.

Kyseessä ei olisi ensimmäinen kerta, kun pelin päivityksistä kiusoitellaan vastaavalla tavalla. CS:GO-tili julkaisi esimerkiksi viime marraskuussa kummallisen mielipidekyselyn vain minuutteja ennen suuren Operation-päivityksensä julkistamista.

Lähde: AfkGaming Kuva: Valve