SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-joukkuetta syytetään huijaamisesta – Katso netissä levinneet videot
  • Joni
    Ojala

CS:GO-joukkuetta syytetään huijaamisesta – Katso netissä levinneet videot

julkaistu: 25.06.2020 13:08

Yksi Counter-Striken kärkijoukkueista, MIBR, päätyi jälleen otsikoihin heidän syyttäessä Chaos Esports Clubin joukkuetta huijaamisesta. MIBR hävisi Chaosille cs_Summit 6 online -turnauksen ylemmässä lohko-ottelussa maanantaina.

Useat fanit ovat tutkineet turnausottelun pelaajien omia perspektiivejä, yrittäen löytää todisteita laittomien, peliä parantavien huijauksien käytöstä. Chaosin pelaajat Nathan “leaf” Orf ja Erick “Xeppaa” Bach ovat molemmat fanien eniten epäilemät pelaajat. Heidän uskotaan muutamaan otteeseen tähdänneen ja osuneen luonnottomasti vastustajapelaajiin.

Videoklipit, joista epäilyt nousivat esille, ovat jokainen keränneet parissa päivässä liki 200 000 näyttökertaa Twitchissä. Yksi videoista alla (muut videot löydät täältä ja täältä):

MIBR:n joukkueenjohtaja Gabriel “FalleN” Toledo pyrki rauhoittamaan keskustelua tilanteesta, mutta kommentoi itse Twitterissä kokeneensa videoklipit epäilyttävinä.

Toledon kommentit saivat fanit raivon valtaan ja useat ovat häiriköineet Chaosin pelaajia ja pahimmassa tapauksessa jopa uhkailleet heitä väkivallalla. Monet esports-puolen aktiivit ovat pyrkineet rauhoittamaan tilannetta ja saamaan Toledon ottamaan kantaa tilanteeseen ja näin myös kävi.

Toledo jatkaa toisessa twiitissään seuraavasti:

“Pyydän, ettet loukkaa tai puolusta vastustajaa ennen virallista kantaa! Monet ihmiset uhkaavat poikaa jne. Tämä ei ole siistiä”.

Vain viikko sitten MIBR oli joutunut toisen huijaussyytteen pariin. Toinen brasilialainen huippujoukkue FURIA oli joutunut Toledon kritiikin pariin, mutta tilanteesta selvittiin lopulta pahoitteluin.

Lähde: Afkgaming Kuva: BTS