SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-joukkue värväsi vasta 13-vuotiaan lupauksen tulevaa alueturnausta varten
  • Niko
    Nikkilä

CS:GO-joukkue värväsi vasta 13-vuotiaan lupauksen tulevaa alueturnausta varten

julkaistu: 24.07.2020 09:56

Brasilialainen CS:GO-joukkue BOOM laajensi rosteriaan tällä viikolla, kun se otti riveihinsä vasta 13-vuotiaan João “⁠Snowzin⁠” Viniciuksen. Vinicius liittyy joukkueeseen varapelaajana Gamers Club Masters V -turnaukseen. Tällä ei ole aiempaa ammattilaistaustaa, mutta on jo aiemmin herättänyt huomiota näyttävillä pelistriimeillään.

Etelä-Amerikan alueturnaus Gamers Club Masters V alkaa 30. heinäkuuta ja kestää 2. elokuuta asti. BOOM lähtee turnaukseen johtoasemassa, sillä se kaappasi itselleen vastikään ESL One: Rion Major-karsintaturnausvoiton ja pitää hallussaan Etelä-Amerikan aluerankingin ykkössijaa.

“Olen todella iloinen liittymisestäni BOOM Esportsiin, vaikka se onkin vain yhden turnauksen ajaksi. Tämä on todellinen unelma ja uskon sen olevan omistautumiseni tulosta. Olen valmis näyttämään joukkueelle taitoni”, Vinicius kommentoi HLTV:lle.

Nähtäväksi jää, pääseekö nuorukainen tositoimiin turnauksessa ja poikiiko se myös uusia mahdollisuuksia. Vaikka Vinicius onkin jopa e-urheilun suhteellisen matalaan ikähaarukkaan verrattain nuori, on vastaavia nuoria lupauksia nähty aiemminkin. Esimerkiksi Suomen menestyneimmässä joukkueessa ENCEssä pelaava Jere “sergej” Salo liittyi joukkueeseen 16-vuotiaana, ja oli sitä ennen pelannut useita vuosia, mm. HAVUn ja Skitliten riveissä.

Lähde: HTLV Kuvalähde: BOOM Esports