SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO-joukkue teki sopimuksen yläkouluikäisen kanssa
  • Toimitus

CS:GO-joukkue teki sopimuksen yläkouluikäisen kanssa

julkaistu: 11.03.2023 15:51

Brasilialaisorganisaatio Case on ilmoittanut tehneensä sopimuksen 15-vuotiaan CS:GO-pelaaja João “Snowzinin” Viniciuksen kanssa. Nuori osuja paikkaa Leonardo “leo_drk” Oliveiran, jonka kokoonpano penkitti helmikuussa.

Siirto tapahtuu sen jälkeen, kun Case ei päässyt helmikuussa BLAST.tv Paris Major 2023 South America RMR -turnaukseen, vaan putosi avoimessa karsintavaiheessa.

Snowzin on tähän mennessä kilpaillut kahdessa akatemiajoukkueessa, Los Grandes Academyssa ja Young Godsissa. Tiimeissä ollessaan hän pelasi 41 HLTV-karttaa ratingilla 0.93. Syy miksi hänen tuloksensa ovat huomattavan kovia, on hänen uskomattoman nuori ikänsä.

Apuja nuorelta lupaukselta tarvitaan, sillä Case-joukkueen voittoprosentti on ollut viimeisen kolmen kuukauden aikana heikko, vain 11,1%.

Snowzin on 15-vuotias, yhtä nuoret pelaajat CS:GO-ammattilaistasolla ovat harvinaisia, mutta eivät poikkeuksellisia. Esimerkiksi Ilya “m0NESY” Osipov debytoi G2:ssa viime vuonna 16-vuotiaana ja suomalainen Jimi “Jimpphat” Salo edustaa nyt samanikäisenä Mouz NXT -joukkuetta.

Kuva: Valve ja HLTV-twiitti/Godsent Lähde: HLTV