SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-tähtipelaaja myöntää huijanneensa nuoruudessa – “Opin ymmärtämään peliä paremmin”
  • Perttu
    Leinonen

CS-tähtipelaaja myöntää huijanneensa nuoruudessa – “Opin ymmärtämään peliä paremmin”

julkaistu: 11.02.2024 20:34

Viime vuoden joulukuussa Team Liquidiin siirtynyt Counter-Strike -pelaaja Casper “cadiaN” Moller vieraili hiljattain suositun striimaajan Ohnepixelin lähetyksessä, jossa tanskalaispelaaja paljasti yllättävän faktan nuoruudestaan.

IGL:n tontilla pelaava Moller myönsi Ohnepixelin Twitch-lähetyksessä koodanneensa nuorena CS:ssä. Huijaamalla tanskalainen kertoi oppineensa ymmärtämään peliä paremmin.

“Nämä huijaukset olivat tavallaan niitä, jotka tekivät minusta  hyvän tässä pelissä. Rehellisesti sanottuna, olin jotenkin tietämätön CS:ssä ja asennettuani huijaukset ymmärsin monia asioita. Ymmärsin kaikki ajoitukset, jolloin voisin kohdata vihollisen missäkin ja kuinka kauan voin juosta puukko kädessä. Ymmärsin kuinka vastustaja reagoisi mihinkin saamaani tappoon, koska käytin wallhackia ja näin seinien lävitse.”

CadiaN täsmensi lähetyksessä, että hän käytti huijauksia kauan ennen kuin rupesi osallistumaan LAN-tapahtumiin ja kauan ennen ammattilaisuraansa.

Tanskalainen pelinsisäinenjohtaja ja AWP-pelaaja on pelannut peliä yli vuosikymmenen ajan. CadiaNin menestyksen täyteisimmät vuodet ovat toistaiseksi ajoittuneet Heroic vuosiin, jota hän edusti yli kolme vuotta ennen siirtymistään Liquidiin. Tuolloin hän voitti mm. BLAST Premier Spring Final 2023– ja ESL Pro League Season 13 -turnaukset.

Huippupelaajat, jotka käyttävät koodeja ennen ammattilaiseksi siirtymistään eivät ole harvinaisuus. Suomalaisten mielissä on varmasti esimerkiksi Elias “Jamppi” Olkkosen kohtalon, kun nuori suomalainen sai pelikiellon Valven organisoimiin tapahtumiin käytettyään nuoruudessaan tiliä, joka yhdistettiin huijauksiin.

Jampin pelikielto on sittemmin kumottu, mutta nuorukainen vaihtoi lupaavan CS-uransa ennen tätä Valorantiin, koska pelikielto rajoitti hänen mahdollisuuksiaan kilpailla maailman huipulla.

Lähde: Dexerto