SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-tähdellä korona – nuori pelaaja täyttää isot saappaat huipputurnauksessa
  • Toimitus

CS-tähdellä korona – nuori pelaaja täyttää isot saappaat huipputurnauksessa

julkaistu: 13.02.2022 20:30

MOUZin CS:GO-rifle-pelaaja Aurimas “Bymas” Pipiras on saanut koronatestistään positiivisen tuloksen. Tästä johtuen joukkueen yksi kulmakivistä ei osallistu tiistaina alkavaan vuoden ensimmäiseen CS-huipputurnaukseen IEM Katowiceen, joka pelataan LAN-ympäristössä.

Myös Fazessa pelannutta Bymasta tulee paikkamaan 21-vuotias kivääripelaaja Jon “JDC” de Castro MOUZin akatemiajoukkueesta.

Uutinen on erittäin ikävä MOUZille, joka on vastikää rakentanut joukkueensa uudelleen. Robin “Ropz” Koolin lähdettyä Fazeen, on joukkueeseen liittynyt ranskalaisveteraani Nathan “NBK-” Schmitt ja entinen akatemiapelaaja Adam “torzsi” Torzsas. Joukkueella on vaikea vuosi takana, joten tavoitteena on IEM Katowicessa aloittaa vuosi onnistuneesti.

JDC:llä on kiireinen viikonvaihde edessä. Tänään sunnuntaina hän viimeistelee WePlay Academy Leaguen pudotuspelit akatemiajoukkueessa. Hän pelaa paraikaa finaalissa, jossa MOUZ NXT puolustaa mestaruutta BIG Academya vastaan.

MOUZ aloittaa taipaleensa IEM Katowicessa tiistaina Play-In -vaiheelssa. Näet kaikki IEM Katowice ottelut suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta.

Kuva: MOUZ