SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-supertähti NiKo tarjoili käsittämätöntä silmäkarkkia – Tämä ässä kaikkien on nähtävä!
  • Perttu
    Leinonen

CS-supertähti NiKo tarjoili käsittämätöntä silmäkarkkia – Tämä ässä kaikkien on nähtävä!

julkaistu: 08.05.2024 10:37

Eilen tiistaina käynnistyneiden ESL Pro Leaguen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella toisensa kohtasivat G2 ja BIG. Supertasaisen ja jännittävän avauskartan voittanut G2 marssi ottelusta lopulta jatkoon suoraan 2-0 (Inferno 19-16, Ancient 13-4) lukemin.

Ottelussa nähtiin useita isoja pelityksiä – kummankin joukkueen pelaajilta – , mutta yksi tilanne nousi ylitse muiden, kun G2:n supertähti Nikola “NiKo” Kovac tarjoili todellista silmäkarkkia toisena karttana pelatussa Ancientissa.

G2 oli voittanut ottelun avauskarttana pelatun Infernon jatkoajan jälkeen 19-16 huolimatta siitä, että se oli peräti 4-12 tappioasemassa.

G2:n esittämä häikäisevä comeback Infernossa oli raju isku BIG:n joukkueen itseluottamukselle. Lopullisesti saksalaisjoukkueen selkärangan katkaisi NiKo hämmästyttävällä ässällään Ancientissa.

Bosnialaistähti laulatti Desert Eagle -pistooliaan tuhoisasti toisen kartan ensimmäisen puoliskon viimeisellä kierroksella. B-puolella karttaa puolustamassa ollut NiKo teki BIG:n haaveet kierrosvoitosta tyhjiksi käsittämättömän kliinisillä pistooliosumillaan.

Ensin neljä tappoa Desert Eaglella ja ässä viimeisteltiin maasta poimitulla AK-47:llä. Tilanteen voit katsoa alla olevalta videolta.

NiKo keräsi Ancientissa lopulta yhteensä 24 tappoa ja ratingikseen hurjan 2.40. Bosnialainen oli myös koko ottelun paras pelaaja, kun tappoja kertyi otteluun yhteensä 50 ratingilla 1.52.

Kuva: G2 Lähde: ESL, HLTV