SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-supertähti m0NESY valmistui koulusta
  • Perttu
    Leinonen

CS-supertähti m0NESY valmistui koulusta

julkaistu: 29.06.2024 16:00

Counter-Strike 2:sta G2:ssa pelaava Ilya “m0NESY” Osipov on monien papereissa tällä hetkellä yksi maailman parhaista pelaajista ellei jopa se kaikista paras. 19-vuotias supertähti on ehtinyt opiskella itselleen myös koulutuksen hurjien pelituntien ohella.

Osipov valmistui nimittäin hiljattain Moskovan yliopistosta “Synergy” -linjalta peliteollisuuden ja e-urheilun tiedekunnasta.

Kyseessä ei ole kuitenkaan täysi yliopistotutkinto vaan kiireinen CS-ammattilainen kävi lyhyemmän koulutusohjelman, joka vastaa länsimaissa kauppakoulua.

Korkea-asteen koulutuksen saamiseksi Venäjällä edellytetään myös lukio-opintoja joita Osipov ei suorittanut, koska hänen aikansa on rajallinen CS-ammattilaisuuden myötä.

Osipov onkin kertonut, että koulutus oli todella helppo ja hän sai paljon vapauksia oppilaitoksen puolelta.

Tämä onkin herättänyt monet epäilemään onko kyseessä ollut ainoastaan PR-temppu, sillä yliopisto käyttää paljon “Synergy”-ohjelman mainonnassaan ja sosiaalisessa mediassa hyödykseen Osipovia.

Osipovin opinnäytetyö linkittyi vahvasti hänen työnantajaansa G2:een, sillä opinnäytetyön aihe oli, “Mainehallinta e-urheiluorganisaatiossa esimerkkinä G2”.

Oli miten oli nuori venäläispelaaja on todistanut, että opinnot voi käydä myös ammattilaisuuden ohella.

Kuva: ESL Lähde: escorenews