Saksalaiset saivat finaalissa kostonsa – BIG voitti kultaa Summit 6:ssa!
  • Joni
    Ojala

julkaistu: 05.07.2020 22:04

cs_Summit 6 Online: Europe -turnauksen finaaleissa Saksalainen BIG nousi alemman sarjan voittajana koko turnauksen voittajaksi. Ranskalainen Team Vitality onnistui nappaamaan yhden kartan, muttei lopulta voittoa. BIG kaatoi lopulta ylemmän lohkon voittaneen Team Vitalityn luvuin 3-2.

Team Vitality voitti BIG:n aiemmin ylemmän sarjan finaalissa luvuin 2-1. Tämän myötä finaalipeliin siirtyessä Vitality ansaitsi yhden ilmaisen pisteen tässä paras viidestä -ottelussa.

Ensimmäisenä karttana nähtiin BIG:n valitsema Mirage. Saksalaiset onnistuivat aloittamaan terroristien puolella vahvasti. Vahvasta alusta huolimatta ranskalaiset onnistuivat nappaamaan useamman kierroksen loppupäässä. Ensimmäinen puolisko päättyi tasaisesti luvuin 8-7 BIG:n hyväksi. Puolien vaihduttua BIG onnistui ottamaan useamman kierroksen etumatkaa aiemmin lähelle kirineeseen Vitalityyn. Lopulta BIG onnistui voittamaan kartan ylpeästi luvuin 16-8.

Toisena karttana nähtiin Vitalityn valitsema Inferno. Vitality aloitti kartan todella vahvasti. BIG oli ongelmissa samassa kartassa aiemmin OG:ta vastaan, mutta virheistä oli selkeästi opittu joukkueen kääntäessä huonon alun kohti parempaa suuntaa. Vitality voitti kuitenkin ensimmäisen puoliskon luvuin 8-7. Puolien vaihtuessa BIG:ltä odotettiin lisää kovia yksilösuorituksia. Tämä ei valitettavasti toteutunut täysin heidän napatessaan vain muutaman kierroksen. Vitality voitti kartan lopulta luvuin 16-11.

Kolmas kartta oli BIG:n valitsema Dust 2. Kartta alkoi todella tasaisesti joukkueiden voittaessa kierroksia lähes vuorotellen. BIG käänsi tilanteen keskivaiheilla ja onnistui päättämään puolen luvuin 10-5. BIG:n taitava pelaaminen jatkui vielä useamman kierroksen. Vitality yritti nouse kierroksissa korkeammalle, mutta valitettavasti BIG:n etumatka oli liian suuri. Kierros päättyi BIG:n voittoon luvuin 16-10.

Neljäntenä ja viimeisenä karttana pelattiin Vitalityn valitsema Overpass. Viimeinen kartta laittoi molemmat joukkueet pelaamaan parastaan. Kartta alkoi hyvin tasaisesti ja jatkui näin puoliväliin saakka. Vitality johti puolivälipisteessä luvuin 8-7. BIG aloitti vahvan comebackin voittaessa peräkkäin ensimmäiset 5 kierrosta terroristien puolella. Ranskalaiset eivät saaneet karttaa enää millään haltuunsa. BIG voitti viimeisen kartan luvuin 16-10.

Voittaessaan BIG vie mukanaan 34 000 dollaria, sekä 2000 RMR pistettä! Hopealle jäävä Team Vitality ei joudu kotiin kuitenkaan ilman mitään. He voittavat 22 000 dollaria, sekä 1875 RMR pistettä.

Löydät kaikki Euroopan Summit 6 -turnauksen tiedot kätevästi turnausportaalistamme!