SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
BOROS
  • Perttu
    Leinonen

CS-sisäpiiriläiseltä kova väite: Falcons maksoi BOROS:lle sievoisen summan, jotta tämä lähtisi joukkueesta

julkaistu: 02.07.2024 20:38

Saudiorganisaatio Falcons lähti kovin odotuksin vuoteen 2024, kun se kasasi isolla rahalla nimivahvan joukkueen Counter-Strikeen. Vuoden ensimmäisestä puoliskosta muodostui kuitenkin surkea isolla lompakolla siirtomarkkinoilla häärineelle organisaatiolle.

Falcons epäonnistui karsimaan itseään CS2:n ensimmäiseen major-turnaukseen ja ensimmäinen muutos kokoonpanossa nähtiinkin jo helmikuun puolivälissä, kun Mohammad “BOROS “Malhas siirrettiin joukkueen penkille.

Myöhemmin maaliskuussa BOROS:n tilalle hankittiin majorit viisi kertaa voittanut tanskalainen Peter “dupreeh” Rasmussen.

CS-sisäpiiriläinen Vladislav “harumi” Radvilovich paljasti hiljattain Telegram-kanavallaan, että Falcons olisi maksanut joukkueesta syrjään siirretylle Malhasille peräti kuuden kuukauden palkan päästäkseen eroon pelaajasta ja saadakseen hänet toiseen joukkueeseen.

BLEED-valmentaja Aleksandar “kassad” Trifunovicin mukaan Falcons pelaajien keskipalkka oli tuohon aikaan 38 000 dollaria kuulta. BOROS oli kuitenkin osana joukkuetta jo ennen “superjoukkueen” kasausta, joten on mahdollista, että hänen palkkansa oli pienempi kuin muilla.

Falcons hankki viime vuoden lopulla peräti kolme pelaajaa ENCE:stä, kun Alvaro “SunPayus” Garcia, Marco “Snappi” Pfeiffer ja Pavle “Maden” Boskovic siirtyivät saudiorganisaatioon.

Vitalitysta Falcons naarasi puolestaan nelinkertaisen major-voittajan Emil “magisk” Reifin.

BOROS on edelleen Falconsin penkillä ja edelliset ottelunsa 20-vuotias lahjakkuus on pelannut helmikuussa.

Kuva: PGL Lähde: escorenews