SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-pelaaja ZywOo: “En välitä  olla supertähti”
  • Perttu
    Leinonen

CS-pelaaja ZywOo: “En välitä olla supertähti”

julkaistu: 06.07.2024 18:30

Counter-Strike 2:ssa kilpailevan Vitalityn ykköstähti on kaikkien lajia seuraavien tietämä ranskalainen Mathieu “ZywOo” Herbaut. 23-vuotias AWP-pelaaja on valittu viitenä edellisenä vuonna HLTV:n top-20 pelaajat listalla kahden parhaan pelaajan joukkoon.

Viime vuonna ZywOo valittiin jälleen pelin parhaaksi pelaajaksi, kuten myös vuosina 2019 ja 2020 (2021 ja 2022 valittiin toiseksi parhaaksi).

Kertaalleen major-turnauksen voittanut ja samalla turnauksen MVP-palkinnon pokannut Herbaut vieraili Jason “moses” O’Toolen haastattelussa ennen pelaajien kesätaukoa.

Haastattelussa ranskalaispelaaja on totuttuun tapaansa vaatimaton oma itsensä, joka ei nauti parrasvaloissa paistattelusta.

“Kun pelaan, en tunne mitään, koska tiedän mitä teen. Pelkään enemmän ihmisten edessä puhumista kuin pelaamista”, ZywOo kertoo.

Herbaut on edustanut Vitalitya jo kuusi vuotta ja joukkueesta on muodostunut hänelle kuin perhe, paljon läheisiä ystäviä.

“En välitä olla supertähti, koska loppujen lopuksi he ovat vain ystäviäni. He eivät näe minua ZywOona vaan Mathieu Herbautina, siksi pidän heistä. Aina kun näen heidän hymynsä niin minä olen iloinen”, Herbaut puhuu lämpimästi joukkuetovereistaan.

Koko haastattelu on katsottavissa HLTV:n YouTube-kanavalta alta olevasta linkistä:

ZywOo ja Vitality palaavat servulle tositoimiin muiden huippujoukkueiden tapaan 17.päivä heinäkuuta, kun Esports World Cup 2024 -turnaus pyörähtää käyntiin.

Saudi-Arabiassa pelattava turnaus kerää 15 joukkuetta taistelemaan miljoonan dollarin palkintopotista. Turnauksessa nähdään mukana myös suomalaiset Aleksi “Aleksib” Virolainen ja Jimi “Jimpphat” Salo.

Kuva: ESL Lähde: HLTV