SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-pelaaja Stewie2k palaa ykköstasolle – Pukee G2:n paidan kotimaaperällään
  • Perttu
    Leinonen

CS-pelaaja Stewie2k palaa ykköstasolle – Pukee G2:n paidan kotimaaperällään

julkaistu: 23.05.2024 11:00

Entinen Liquid-tähti Jake “Stewie2K” Yip tekee paluun Counter-Striken kirkkaimpiin valoihin, kun yhdysvaltalaispelaaja edustaa G2:sta IEM Dallasin turnauksessa.

Rasmus “HooXi” Nielsen on estynyt matkustamasta G2:n kanssa rapakon taakse, koska tanskalaisliidu osallistuu siskonsa häihin. Näin ollen G2 tarvitsi itselleen stand-in-pelaajan.

Kesällä 2022 kilpauransa tauolle laittanut Stewie2K on pelannut tänä vuonna muutamia otteluita brasilialaisen Legacyn riveissä. Nyt kertaalleen major-turnauksen voittanut jenkki pääsee kuitenkin tekemään paluun “isojen poikien pöytään”, kun G2 kohtaa Dallasissa CS-maailman huiput.

Stewie2K jakoi innostustaan viestipalvelu X:ssä. 26-vuotias Yip tuntuu olevan erityisen iloinen päästessään pelaamaan “maailman parhaan” rifle-pelaaja Nikola “NiKo” Kovacin  ja AWP-tähti Ilya “m0NESY” Osipovin kanssa.

Paikalla turnauksessa on peräti kahdeksan joukkuetta top-10:stä. Ainoastaan #7 Astralis ja #10 Eternal Fire ovat poissa huipputurnauksesta kärjen osalta.

250 000 dollarin palkintopotilla varustetussa turnauksessa nähdään myös suomalaisväriä, sillä Jimi “Jimpphat” Saloa ja Aleksi “Aleksib” Virolainen ovat mukana joukkueineen.

Jimpphatin edustama MOUZ lähteekin turnaukseen isoimpien ennakkosuosikkien joukossa voitettuaan hiljattain sekä ESL Pro League kauden 19, että BetBoom Dacha Belgrade 2024 -turnauksen.

Kööpenhaminan major-turnauksen voittanut Virolaisen johdattama Natus Vincere on myös mukana turnauksen voittotaistossa, mutta ei kuulu välttämättä isoimpien ennakkosuosikkien joukkoon.

Kuva: Stewie2k twitter/Evil Geniuses Lähde: HLTV