SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-pelaaja sai bannit decoy-kranaatin heittämisestä – Katso hämmentävä video
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

CS-pelaaja sai bannit decoy-kranaatin heittämisestä – Katso hämmentävä video

julkaistu: 01.07.2020 20:00

Counter-Strike: Global Offensive -peli tarjoaa kilpapelaajille ja sen katsojille intensiivisten pelielämyksien lisäksi toisinaan mitä erikoisempia tilanteita. Olemme uutisoineet aiemmin muun muassa nopeimmasta pomminpurusta koskaan ja tehokkaasta kranaattityöskentelystä. Nyt lista saa jatkoa erikoisella pelikiellon saamisella.

u/nitrit-niminen käyttäjä julkaisi Reddit-sivustolla videon, jossa hän saa bannit pelaamastaan CS:GO-pelistä heitettyään harhautuskranaatin (vrt. decoy grenade).

Me getting banned for throwing a decoy from GlobalOffensive

Videolla kranaatinheittäjän joukkuetoverit pienensivät toistensa elämäpisteet tarpeeksi pieneksi ennen kuin asettuivat heitetyn harhautuskranaatin päälle juuri ennen sen räjähtämistä. Koska räjäytys tappoi tarpeeksi monta joukkuetoveria, pelaaja potkittiin pelistä ja hän sai kahden tunnin kiellon kilpailullisiin CS:GO-peleihin.

Harhautuskranaatti toimii siten, että se päästää noin 15 sekunnin ajan aseen ampumisääntä. Kyseisen ajan jälkeen kranaatti räjähtää ja tekee enimmillään 5 elämäpisteen (vrt. hp) verran suojattomiin ja yhden elämäpisteen verran vahinkoa suojallisiin pelaajiin.

Syy joukkuetovereiden käytökselle ei selviä videosta. Taustalla on mitä ilmeisimmin eripuraa pelaajien keskuudessa, jonka vuoksi muut lyöttäytyivät epäreilusti yhtä vastaan hankkiutuen hänestä eroon epämiellyttävällä tavalla.

Lähde ja kuva: r/u/nitrit