SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-megatähti S1mple julkaisi valmennuskurssin – Ensimmäiset tunnit testattavissa ilmaiseksi
  • Perttu
    Leinonen

CS-megatähti S1mple julkaisi valmennuskurssin – Ensimmäiset tunnit testattavissa ilmaiseksi

julkaistu: 18.05.2024 19:44

CS:GO:n kaikkien aikojen paras pelaaja Oleksandr “S1mple” Kostyliev on julkaissut nimeään kantavan valmennuskurssin. Playlikes1mple-sivustolla ukrainalaispelaaja tarjoaa verkkokursseja pelaajille, jotka haluavat kehittyä Counter-Strikessa.

Viime vuoden lokakuussa kilpakentiltä tauolle jäänyt S1mple on työstänyt valmennuskurssiprojektiaan siitä saakka. Nyt sivusto on vihdoin aukaistu kaikkien saataville. Ukrainalaispelaaja kertoo siirtäneensä kaiken oppimansa palveluun.

Ilmaiset tunnit ovat saatavilla verkkosivustolta heti rekisteröitymisen jälkeen, joka vie ainoastaan muutaman minuutin. Tulevaisuudessa sisältö muuttuu maksulliseksi.

S1mplen julkaisemat valmennuskurssit on otettu vastaan CS-yhteisön keskuudessa kaksijakoisesti. Osa on ottanut tiedon vastaan innolla, kun taas osa suhtautuu ukrainalaispelaajan alustaan kyynisesti.

Saman tyylisiä kursseja tarjoavat myös muutkin pelaajat – tosin täysin ilmaiseksi – esimerkiksi Virtus.pro:n Ali “Jame” Dzhami julkaisee YouTube -kanavalleen opetustyylisiä videoita.

Nähtäväksi jää millaiseen suosioon S1mplen valmennuskurssit nousevat.

S1mple päätti kilpailutaukonsa helmikuussa jolloin hän edusti yhden turnauksen ajan Falconsia. Ukrainalainen on edelleen Natus Vinceren pelaaja, mutta tie joukkueen kokoonpanoon on tällä hetkellä tukossa. NaVi voitti nykyisellä kokoonpanollaan major-mestaruuden Kööpenhaminassa maaliskuun lopussa.

Kuva: PGL Lähde: Fragster