SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-lupaus David “cynic” Polster on kuollut 23-vuotiaana
  • Perttu
    Leinonen

CS-lupaus David “cynic” Polster on kuollut 23-vuotiaana

julkaistu: 28.01.2024 13:55

Counter-Strike yhteisöä järkytti lauantaina uutinen yhdysvaltalaispelaaja David “cynic” Polsterin kuolemasta. Vasta 23-vuotiaalla nuorukaisella piti olla valoisa tulevaisuus edessään CS:n parissa.

Tieto Polsterin kuolemasta tuli viestipalvelu X:n kautta, kun useat hänen entiset ja nykyiset joukkuekaverinsa jakoivat suru-uutisia ja osanottojaan somekanavaan. Polsterin kuolinsyytä ei ole tiedotettu julkisuuteen.

Amerikkalaisen viimeiseksi joukkueeksi jäi BOSS, jonka kanssa Polster ylsi PGL Major Copenhagenin RMR-turnaukseen aiemmin tässä kuussa.

Parhaiten Polster muistetaan Nounsin paidasta, jota hän edusti ennen BOSS-joukkueeseen liittymistään.

Sosiaalinen media täyttyi lauantain aikana koskettavista viesteistä, joissa muisteltiin pidettyä joukkuetoveria.

BOSS:n valmentaja Tommy “Axed” Ryan kuvaili edesmennyttä suojattiaan mm. Äänekkääksi johtajaksi, mukavaksi persoonaksi, todella kovaksi työntekijäksi ja uskomattomaksi pelaajaksi.

Nouns:ssa Polsterin kanssa työskennellyt valmentaja Kory “SEMPHIS” Friesen jakoi myös järkytyksensä X:ssä. Friesen kertoi kuinka hänellä oli etuoikeus saada työskennellä Polsterin kanssa. Lisäksi Friesen kertoi kuinka Polsterin rakkaus Counter-Strikea kohden oli vertaansa vailla ja miten Cynic pelasi aina koko sydämestään.

David Polster tullaan muistamaan aina CS-yhteisön sydämissä ja hänen intohimonsa peliä kohtaan on inspiroinut ja tulee inspiroimaan vielä monia pelaajia.

Lepää rauhassa David.

Kuva: ESL, IEM DALLAS Lähde: HLTV