SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-legenda nukkui pommiin – Joukkue putosi huippuliigan karsinnoista
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

CS-legenda nukkui pommiin – Joukkue putosi huippuliigan karsinnoista

julkaistu: 16.02.2020 11:54

Puolalaispelaajista koostuvan Virtus.pron entisen CS:GO-kokoonpanon oli määrä pelata perjantaina FLASHPOINT Season 1: European Qualifier -karsinnassa. Kaikki joukkueen pelaajat eivät palvelimelle kuitenkaan ajallaan ilmestyneet.

Joukkueen veteraanipelaaja ja muun muassa EMS ONE: Katowice 2014 -Major-turnauksen voittanut Janusz “Snax” Pogorzelski nimittäin nukkui Weszło esportsin mukaan pommiin. Ex-Virtus.pron karsintaottelun GamerLegionia vastaan piti alkaa lauantaina kello 16 Suomen aikaa, mutta puolalaislegenda oli tuolloin vielä nukkumassa.

Snaxin mukaan hän kärsii univaikeuksista ja käyttää lääkkeitä tilanteen helpottamiseksi. Puolalaislegenda myös kommentoi myöhästyneensä vain 10 minuuttia, mutta joukkue oli jo värvännyt Michał “crank” Krystyniakin varapelaajaksi.

Suomalainen HAVU Gaming pelaa samoissa FLASHPOINT-karsinnoissa ja on voittanut neljästä pelaamastaan ottelusta kolme. Joukkue jatkaa karsintapelejään sunnuntaina. Mikäli suomalaisjoukkue kykenee kaatamaan neljä seuraavaa vastustajaansa, voittaa se paikan FLASHPOINT-liigan LAN-karsintaturnauksesta.

Lähde: Weszło Esport
Artikkelikuva: DreamHack