SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-kärkijoukkue luopuu huipputurnauspaikastaan – “Sitoudumme tehostettuun harjoitteluun”
  • Onni
    Koponen

CS-kärkijoukkue luopuu huipputurnauspaikastaan – “Sitoudumme tehostettuun harjoitteluun”

julkaistu: 13.04.2023 21:13

Venäjällä perustettu, mutta nykyisin armenialaisomisteinen e-urheiluorganisaatio Virtus.pro on päättänyt jättää osallistumatta maanantaina alkavaan IEM Rio -CS:GO-turnaukseen. Joukkue ilmoitti asiasta twitterissä. Myös turnausjärjestäjä ESL ilmoitti asiasta samalla kertoen, että IVY-kokoonpanon tulee korvaamaan brasilialaisjoukkue Imperial.

Lyhyessä lausunnossa organisaatio uskoo, ettei osallistuminen joukkueen “nykyisessä muodossa tuo tyytyväisyyttä faneille tai joukkueelle”. Lopuksi joukkueen kerrotaan sitoutuvan “tehostettuun harjoitteluun”, mutta termiä ei avata tämän enempää.

Viime syksynä Riossa Majorit voittaneen joukkueen ilmoitus vetäytyä turnauksesta ihmetyttää monia, vaikka joukkueen nykykunto onkin suuri kysymysmerkki. Se jäi tulevilta Pariisin majoreilta rannalle voitettuaan vain yhden ottelun RMR:ssä. Joukkueita, joille Virtus.pro karsinnassa hävisi, ovat muun muassa B8 ja Into the Breach, joista ei pitäisi olla suurta vastusta tällä hetkellä maailman kahdeksannella sijalla majailevalle VP:lle. Myös alkuvuoden arvostetuin turnaus IEM Katowice meni hallitsevilla Major-mestareilla penkin alle, kun se pääsi vain juuri ja juuri jaetulle viidennelle sijalle Vitalityn kanssa.

Näillä näkymin Virtus.pro pelaa ensi kerran vasta 29. toukokuuta alkavassa IEM Dallasissa, mutta on mahdollista, että se osallistuu ennen sitä pienempiin online-turnauksiin.

Kuva: ESL

Lähde: Virtus.pro