SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Counter-Striken kuumimmalle huhulle sinetti – Nexa tekee paluun G2:n riveihin
  • Perttu
    Leinonen

Counter-Striken kuumimmalle huhulle sinetti – Nexa tekee paluun G2:n riveihin

julkaistu: 21.11.2023 20:03

Viime viikkojen kuumimmalle Counter-Strike huhulle saatiin tänään sinetti, kun G2:n tiedotti hankkineensa Nemanja “nexa” Isakovicin OG:sta riveihinsä. 26-vuotias serbialainen palaa takaisin G2:n joukkueeseen, jossa hän pelasi edellisen kerran vuosina 2019-2022.

Edellisen pestinsä ajalta G2:n joukkueessa pelaavat yhä serkukset Nikola “NiKo” Kovac ja Nemanja “huNter-” Kovac, joiden kanssa Nexa lyö nyt uudemman kerran hynttyyt yhteen.

G2:ssa tilaa Nexalle tekee Justin “jks” Savage, joka on siirretty penkille kunnes australialainen löytää itselleen uuden joukkueen.

Nexan ajanjakso OG:ssa oli kaikkea muuta kuin menestyksekäs, vaikka serbialainen johdattikin OG:n ensimmäistä kertaa sen historiansa aikana major-turnaukseen Rion majoreille 2022.

Nexa viettikin helmikuusta alkaen useamman kuukauden OG:n penkillä julkaisemattomista syistä ja missasi pitkälti koko kevät kauden. Nexa palasi kesällä vielä OG:n kokoonpanoon, kun se uudisti joukkuettaan hankkimalla Nils “k1to” Gruhnen, Iulian “regali” Harjaun ja Dion “FASHR” Derksenin.

Tulokset olivat kuitenkin edelleen mollivoittoisia ja pettymykset seurasivat toisiaan. IEM Colognen ja BLAST Premier Fall Groupsien lisäksi myös pienemmissä onlineturnauksissa OG koki karvaita tappioita.

G2:een paluu tarkoittanee näillä näkymin sitä, että Nexa jättää IGL:n tehtävät taakseen. Rasmus “HooXi” Nielsen on G2:n pelinsisäinenjohtaja ja Nexa ottaa todennäköisesti jks:n jättämät tontit hoitaakseen.

Internetissä on kuitenkin pyörinyt huhuja, joiden mukaan G2:n saattaisi olla kasaamassa “balkkanin superjoukkuetta”, näille huhuille ei ole kuitenkaan vielä olemassa minkään sortin vahvistuksia.

Huhuissa on väläytelty ENCEä edustavan Pavle “maden” Boskovicin nimeä, joka todennäköisesti tässä skenaariossa korvaisi HooXin ja vapauttaisi näin ollen IGL:n tehtävät Nexalle.

Lähde: HLTV