SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Vpuusi
  • Toimitus

Counter-Strike tiimi Virtus.pro julkaisi uuden rosterinsa – Snax ja byali tekevät paluun

julkaistu: 24.12.2018 15:16

Jouluukuun puolessa välissä Virtus.pro ilmoitti, ettei tiimi tulee enää pelaamaan tuolloisella kokoonpanollaan. Virtus.pron toimitusjohtaja Roman Dvoryankin kuitenkin varmisti, että organisaatio tulee tekemään paluun ja huhu oli että tiimi rakennettaisiin Michał “snatchie” Rudzkin ja Michał “MICHU” Müller  ympärille.

Aikaisemmin tänään Virtus.pro julkaisi nettisivullaan uuden kokoonpanonsa ja paluun tekevät mousesportsissa muutaman kuukauden pelannut Janusz “Snax” Pogorzelski ja penkillä istunut Paweł “byali” Bieliński.

Uutena pelaajana tiimiin nähdään Mateusz “TOAO” Zawistowski, joka ottaa tiimissä pelinsisäisen johtajan roolin. Ennen Virtus.pron riveihin liittymistä pelaaja edusti toista puolalaista tiimiä AGOa, kunnes pelaaja penkitettiin viime lokakuussa.

Tiimin valmentajana jatkaa yhä Jakub “kuben” Gurczyński, vaikka huhuttiinkin, että hänet korvaisi Virtus.pron analystina toimiva Kuba “KubiK” Kubiak. Samalla varmistettiin myös, että kuben oli saanut tarjouksen liittyä toisen organisaation valmentajaksi ja huhu oli että se olisi ollut kiinalainen TYLOO.

Julkaisussa Virtus.pro myös toivotti hyvästit legendaariselle Filip “NEO” Kubskille joka meinaa ettei pelaaja tulee jatkamaan näillä näkymin missään roolissa organisaatiossa. Toinen legenda Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski jatkaa kuitenkin vielä organisaation nimen alla, mutta tietoa pelaajan tulevasta roolista selviää vasta ensi vuoden puolella.

Todennäköisin vaihtoehto on jos pelaaja ei jatka kilpailemista toisessa tiimissä, että pelaaja siirtyy striimaamisen pariin Virtus.pron nimen alla. Puolalaisen striimit keräävät aina tuhansia katsojia seuraamaan hänen livelähetyksiään ja tämä mahdollistaisi hänelle olla osa yhteisöä, mutta samalla viettää aikaa enemmän kasvavan perheensä kanssa.

Lähde ja kuva: Virtus.pro