SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Cs Go danger zone
  • Toimitus

Counter-Strike: Global Offensive on nyt ilmainen – mukana myös Battle Royale pelimuoto

julkaistu: 07.12.2018 10:44

Eilen illalla Counter-Strike sai melkoisen päivityksen, kun pelistä tehtiin viimein kokonaan ilmainen kaikille ja peliin lisättiin pitkään huhuttu Battle Royale nimeltään Danger Zone.

Tämä Battle Royale eroaa monista kilpailijoistaan sillä, että nyt et löydä samasta pelistä peräti 100 pelaajaa vaan pelit ovat lyhyempiä ja nopeatempoisempia. Jos pelaat yksin serverille mukaasi liittyy 15 pelaajaa ja jos pelaat yhden tai kahden kaverin kanssa serverille tulee kaikkiaan 18 pelaajaa.

Pelimuodossa nähdään muissakin Battle Royale peleissä nähtyjä “supply droppeja” eli taivaalta satunnaisesti tippuu laatikoita jotka sisältävät hieman erikoisempaa varustusta pelaajien käytettäväksi. Tällä kertaa kentältä löytyy myös erilaisia erikoistehtäviä jotka palkitsevat pelaajan rahalla.

danger zone tablet

Rahalla voit tilata erilaisia apuvälineita ja aseita itsellesi. Tilattavissa on esim. Operaatio Wildfiressä nähty Medi-shot joka parantaa pelaajan elämäpisteitä. Luotien säästely on suositeltavaa, sillä niitä ei todellakaan ole paljon ja niiden loppuminen kesken tulitaistelun voi koittua kohtalokkaaksi. Mukaan on tietenkin tavallisten aseiden lisäksi myös tuotu heitettävä kirves ja paljon muuta.

Toinen tämän päivityksen iso asia oli, että pelistä tehtiin täysin ilmainen kaikille. Yhteisö on kuitenkin jakautunut tämän kanssa, sillä peli on aikaisemmin kärsinyt välilläkin erittäin pahoista huijariongelmista. Tämä tulee varmasti vetämään puoleensa paljon uusia pelaajia, mutta nähtäväksi kuinka moni lopulta pysyttelee pelissä sillä huijarit eivät varmasti jätä tätä mahdollisuutta hyödyntämättä. Valvella on varmasti suunnitelmat parantaa huijauksen estämistä, mutta tällä hetkellä uuden pelaajan kokemus ei kuulosta erittäin houkuttelevalta.

cs go loyalty
Pelaajat jotka ostivat pelin ennen tätä päivitystä palkittiin pelinsisäisellä merkillä jonka voit laittaa esille profiiliisi.

Mukana tuli myös tavalliseen tapaan uusi avattava laatikko, joka sisältää yhteisön luomia kuvioita aseisiin ja jokaiselle Danger Zonea pelaavalle annetaan ilmainen kuvio MP5-SD aseeseen.

Lähde ja kuva: Valve