SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Counter-Strike 2 sai päivityksen – Uusia karttoja pelattavaksi kansalle
  • Perttu
    Leinonen

Counter-Strike 2 sai päivityksen – Uusia karttoja pelattavaksi kansalle

julkaistu: 26.06.2024 21:00

Valve julkaisi tänään uuden päivityksen Counter-Strike 2:een. Päivityksessä yhteisön pelattavaksi tuli kertaheitolla viisi uutta karttaa, jotka ovat yhteisön suunnittelemia ja toteuttamia.

Yhteisö odotti vesikielellä isoa päivitystä CS:n 25-vuotispäivän kunniaksi, mutta tällä kertaa karttojen lisäksi päivityksen muu sisältö oli hyvin minimaalista.

Competitive-, Casual- ja Deathmatch-pelimuotoihin lisättiin Thera ja Mills nimillä kulkevat kartat. Thera nähtiin myös Counter-Strike: Global Offensivessa Santorini-nimellä. Sen on suunnitellut yksi Cache-kartan tekijöistä Shawn “FMPONE” Snelling.

Memento ja Assembly kartat on puolestaan lisätty Wingman-pelimuotoon.

Viides julkaistu kartta Pool Day löytyy sen sijaan Arms Race -pelimuodosta. Kyseessä on uusittu versio CS 1.6:ssa nähdystä fy_pool_day -kartasta.

Karttojen lisäksi selkeimmin näkyvissä oleva muutos on otteluissa nähtävät MVP-palkinnot ja niiden uusittu ilme animaatioiden voimin.

Sosiaalisessa mediassa Valven tekemä päivitys on otettu vastaan pettynein mielin. Yhteisö olisi kaivannut kipeästi muutosta matchmakingiin ja Valven huijauksenesto-ohjelmaan.

Kuva: Escorenews Lähde: HLTV