SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Complexity kamppaili BLAST-lohkonsa voittoon – Taisto viimeisestä mestaruuspaikasta alkaa huomenna
  • Niko
    Nikkilä

Complexity kamppaili BLAST-lohkonsa voittoon – Taisto viimeisestä mestaruuspaikasta alkaa huomenna

julkaistu: 11.02.2021 18:00

BLAST Premier: Spring Groups -CS:GO-turnaus päättyy tämän viikon sunnuntaina. Turnauksen toisen pudotuspelilohkon finaali pelattiin eilen ja huomenna alkaa sen kolmas ja viimeinen lohko.

Kaikkiaan turnauksessa on jaossa yhteensä 150 000 dollaria. Tämän lisäksi sen kuusi parhaiten sijoittunutta joukkuetta etenevät BLAST Premier: Spring Finals -turnaukseen, kuusi huonointen sijoittunutta taasen  Spring Showdown -turnaukseen.

Turnauksen ainoa suomalaisedustaja, Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG, ei ole enää mukana taistossa, vaan se tullaan näkemään seuraavaksi Spring Showdownissa.

Eilisen finaalin voittajaksi nousi Complexity Gaming, joka peittosi Evil Geniuksesin selvällä 2-0-tuloksella. Ottelun ensimmäinen erä (Inferno) päättyi suhteellisen tiukkaan 16-12-lukemaan Complexityn hyväksi, mutta toisessa erässä (Mirage) se rynni 16-5-murskavoittoon.

Huomenna alkavassa C-lohkossa toisensa kohtaavat NAVI ja MIBR (klo 17:30) sekä FaZe Clan ja Team Liquid (klo 20:30). Ottelut ovat katsottavina suorana Pelaajat.comin Twitch-kanavalta.

Lähde:  Liquipedia Kuvalähde: BLAST/Pelaajat.com