SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Cloud9:n kapteeni menehtyi erikoisella tavalla CS:GOssa – Katso video
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Cloud9:n kapteeni menehtyi erikoisella tavalla CS:GOssa – Katso video

julkaistu: 10.05.2020 14:20

Tällä hetkellä CS:GOn Road to Rio Major-karsintaturnauksia pelataan ympäri maailmaa. Pohjois-Amerikan turnauksessa nähtiin eilen erikoinen tilanne sen semifinaaliottelussa, jossa vastakkain pelasivat Cloud9 sekä Gen.G.

Ottelun ensimmäisen Inferno-kartan toisella pistoolikierroksella Cloud9 ei onnistunut pysäyttämään Gen.G:n etenemistä A-pommipaikalle. Epäonnistuneen puolustuksen vuoksi Cloud9:n kapteeni Johnny “JT” Theodosiou lähti kierroksen lopuksi säästämään pomminpurkupakkaustaan (vrt. defuse kit) vain yhellä elämäpisteellään.

Vaikka Theodosiou kerkesikin etenemään banaaniksi kutsutulle kävelyväylälle saakka, pommin räjähdys riitti kaikkien yllätykseksi eliminoimaan pelaajan. Video tilanteesta alla (jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä):

 

Yleisesti Infernon A-pommipaikalla räjähtäneen pommin aiheuttamalta vahingolta välttyy, jos pelaaja pääsee tarpeeksi pitkälle mid-keskiväylällä. Vahinkomäärä on sitä suurempi, mitä lähempänä pelaaja on sen säteestä.

Koska ylläolevalla videolla pommi oli asetettu aivan A-pommipaikan vasempaan yläkärkeen, sen säde hipaisee banaani-väylän sitä kohtaa, jossa Tehodosiou sattui räjähdyshetkellä oleilemaan. Cloud9:n epäonneksi pommi teki tällöin juuri tarvittavan yhden elämäpisteen verran vahinkoa.

Cloud9 hävisi semifinaaliottelun lopulta Gen.G:lle karttaluvuin 2-1 ja kamppailee tänään pronssista Team Liquidia vastaan klo 23:00 alkaen. Finaaliottelussa Gen.G kohtaa FURIAn ja se pelataan samanaikaisesti pronssiottelun kanssa.

Lähde ja kuva: ESL CS:GO