SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Cloud9 asettaa CS:GO-joukkueensa tauolle – Korona veti maton alta
  • Niko
    Nikkilä

Cloud9 asettaa CS:GO-joukkueensa tauolle – Korona veti maton alta

julkaistu: 26.03.2021 20:22

Yhdysvaltalainen e-urheiluorganisaatio Cloud9 ilmoitti tänään RushB ja Esports Observer -sivustoille antamissaan lausunnoissa, että se tulee asettamaan koko CS:GO-joukkueensa toistaiseksi tauolle. Organisaation toimitusjohtaja Jack Etienne vahvisti, että päätös johtuu joukkueen huonosta suoriutumisesta, jonka syynä hän pitää koronapandemian aiheuttamia matkarajoituksia.

Rajoitusten myötä Euroopassa majoittuneilla pelaajilla ei ole ollut mahdollisuutta kunnollisiin harjoituksiin, mikä on Etiennen mukaan vaikuttanut näiden turnaussuorituksiin. Erityisongelmaksi on muodostunut joukkueen pelinjohtaja Alex “ALEX” McMeekin, jolla ei olisi mahdollisuutta palata Ranskaan, mikäli tämä matkustaisi Los Angelesin harjoitusleirille joukkuetovereidensa kanssa.

Etienne mainitsi muiksi pandemian luomiksi ongelmiksi mm. stressin, majoitusvaikeudet ja mielenterveysongelmat.

Cloud9 jäi tämän kuun ESL Pro League -kaudellaan sijalle 17.-20. ja sitä aikaisemmin Snow Sweet Snow -turnauksessa sijalle 5.-8. Joukkue ei ole yltänyt kärkitason turnausten mitalisijoille sitten viime vuoden marraskuun, jolloin se sijoittui BLAST Premier: Fall 2020 Showdown -turnauksessa jaetulle 3.-4. sijalle.

Kaikki joukkueen pelaajat ovat täten vapaita agentteja, kun taas sen valmentajana työskennellyt Chris “Elmapuddy” Tebbit on irtisanottu. Cloud9:n rosteriin kuuluivat:

  • Alex “⁠ALEX⁠” McMeekin
  • Ricky “⁠floppy⁠” Kemery
  • William “⁠mezii⁠” Merriman
  • Patrick “⁠es3tag⁠” Hansen
  • Erick “⁠Xeppaa⁠” Bach

Lähteet: Esports Observer, RushB, HLTV Kuvalähde: Cloud9