SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Broken Fang on ollut menestys – Milloin Valve julkaisee seuraavan CS:GO-operaation?
  • Sauli
    Rautiainen

Broken Fang on ollut menestys – Milloin Valve julkaisee seuraavan CS:GO-operaation?

julkaistu: 14.04.2021 20:30

Joulukuun alussa pelinkehittäjä Valve julkaisi CS:GO-pelin kymmenennen operaation nimeltä Broken Fang, joka jatkuu vielä tämän kuun loppuun.

Uusien karttojen lisäksi osallistumalla saa viikoittain tehtäväkortin, jonka tehtäviä valitsemassaan pelimuodossa suorittamalla ansaitsee tähtiä. Niillä voi lunastaa erinäisiä palkintoja tarroista, asekokoelmista ja -laatikoista uusiin pelihahmoihin.

Operaatio on tuonut mukanaan kilpailulliseen pelimuotoon myös Premier-tilan, jossa pystyy valitsemaan joukkueensa kanssa pick/ban -tyylillä karttoja ja seuraamaan kattavampia tilastoja kilpailullisen pelin aikana. Nyt operaation loppuun 30.4. saakka Premier-tila onkin avattu kaikille.

Operaatio Katkennut torahammas on ollut menestys: steamcharts.comin tilastojen mukaan pelaajamäärät ovat kivunneet yhtä huikeisiin lukemiin ainoastaan vuosi sitten ensimmäisen koronakevään koittaessa. Koko vuoden pelaajamäärät ovat olleet parhaimmillaan yli miljoona joka kuukausi.

Vaikkei operaatio ole vielä ohikaan, kärsimättömimmät haluaisivat kuitenkin jo tietää, milloin seuraava on luvassa. Valven julkaisutahtia on paha ennakoida, varsinkaan jos odottelee yhä Half-Lifen jatko-osia.

CS:GO:n operaatioita toisaalta julkaistiin taannoin vauhdikkaasti: pelkästään vuosien 2013 ja 2014 aikana peräti neljä kappaletta. Parhaassa tapauksessa yhdettätoista operaatiota voisi siis tohtia ounastella jo tämän vuoden lopulle. Todennäköistä on myös, että asiaan palataan vasta ensi vuonna.

Kuva: Valve Lähde: CS:GO, GINX