SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Brittiläiskaksikko liittyy fnaticin CS:GO-joukkueeseen
  • Onni
    Koponen

Brittiläiskaksikko liittyy fnaticin CS:GO-joukkueeseen

julkaistu: 03.08.2021 19:13

fnatic on saanut CS:GO-kokoonpanonsa valmiiksi parin viikon päästä alkavaa EPL Season 14:ta varten. Cloud9:ssä yhdessä pelannut brittiläiskaksikko, William “mezii” Merriman ja Alex “ALEX” McMeekin korvaavat heinäkuussa penkitetyn Maikil “Golden” Selimin ja legendaarisen Jasper “JW” Wecksellin.

Joukkue todella kaipasi muutoksia, sillä fnaticin vuosi on ollut katastrofaalisen surkea, ja he ovat pudonneet maailmanlistan pohjamutiin sijalle 60.

McMeekin ja Merriman ovat fnaticin ensimmäiset CS:GO-pelaajat koskaan, jotka eivät ole ruotsalaisia. Kokoonpano tulee tästä lähin kommunikoimaan luonnollisesti englanniksi.

Joukkueen valmentajan Andreas “Samuelsson” Samuelssonin mukaan “kansainvälinen kokoonpano tarjosi paljon enemmän valinnanvaraa ja enemmän joustavuutta tulevaisuutta varten”.

“Päätöksen jälkeen ensimmäinen haaste oli löytää kokenut ja omistautunut IGL (pelinsisäinen johtaja), joka jakoi samankaltaisen näkemyksen siitä, miten menestytään parhaiten nykyisellä CS:GO-aikakaudella”.

fnatic päätyi valitsemaan McMeekinin, joka on pelannut urallaan muun muassa Team Vitalityssa ja Cloud9:ssä. Vitality oli ALEXin kanssa parhaimmillaan maailman toiseksi paras joukkue, mutta Cloud9:n kanssa asiat eivät edenneet kovinkaan ruusuisesti. Huonojen tulosten jälkeen pohjoisamerikkalaisorganisaatio vetäytyi lopulta CS:GOsta.

“Halusimme myös täyttää nälkäisen nousevan pelaajan roolin, joka jakaa ajatuksemme ja kunnianhimomme. Tässä vaiheessa olimme seuranneet Williamia pitkään ja tunsimme, että hänessä on kaikki tarvittava tullakseen yhdeksi pelin parhaista rifler-pelaajista.”

Viimeaikoina Endpointissa loistanut Merriman viimeisteli kokoonpanon:

  • Alex “ALEX” McMeekin
  • William “mezii” Merriman
  • Ludvig “Brollan” Brolin
  • Freddy “KRIMZ” Johansson
  • Jack “Jackinho” Ström Mattson

 

CS:GO-yhteisölle virallinen siirto oli lähinnä ajan kysymys, sillä kaksikon liittyminen oli vuotanut jo usealta taholta.

Uusi, kansainvälinen fnatic tulee debytoimaan kahden viikon kuluttua alkavassa ESL Pro League Season 14:ssa.

Lähde: fnatic

Kuvalähde: Cloud9

Tuoreimmat uutiset: