SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Brasilian Majoreiden karsinnat käyntiin tänään – Aleksib depytoi NiPin paidassa
  • Aleksi
    Majander

Brasilian Majoreiden karsinnat käyntiin tänään – Aleksib depytoi NiPin paidassa

julkaistu: 04.10.2022 11:10

Syksyn yksi tärkeimmistä turnauksista käynnistyy tänään, kun Regional Major Ranking karsintojen Euroopan osuus alkaa. Suomalaisille riittää jännitettävää kun Aleksi “Aleksib” Virolainen depytoi Ninjas in Pyjamasin pelinjohtajana.

Regional Major Ranking, tai RMR, karsinnoissa yhteensä 32 eurooppalaisjoukkuetta kilpailee kuudestatoista paikasta Rion Major-turnaukseen, joka pelataan marraskuussa. Karsinnat on jaettu kahteen ryhmään joissa pelataan viisi kierrosta Swiss-järjestelmällä.

Suomalaisittain kiinnostavin joukkue on Ninjas in Pyjamas, joka kiinnitti viime kuussa Aleksi “Aleksib” Virolaisen kapteenikseen. NiP on heti kovan paikan edessä, sillä se kohtaa aloitusottelussaan Astraliksen. Astralis on maailmanlistalla sijalla 8 kun taas NiP sijalla 11.

Tiedossa on varmasti hyvä ottelu, joka antaa paljon kuvaa molempien joukkueiden nykytilasta. Siinä missä NiP totuttelee pelaamiseen Aleksib:n johdolla, tulee Astralis otteluun tiputtuaan ESL Pro Liigassa jo lohkovaiheessa ja menetettyään K0nfigin huhutussa tappelussa saatuun jalkavammaan. Joukkueet kohtaavat kello 15:45 alkavassa ottelussa.

Ninjas in Pyjamas julkaisi eilen lyhyen haastattelun, jossa Aleksib kertoo siirrosta ja uudesta joukkueestaan. Videolla Aleksib kertoo kuinka siirto osui loistavaan paikkaan juuri lomien jälkeen ja kuinka hän on katsoessaan ja kohdatessaan uusia joukkuetovereitaan aina kunnioittanut heitä pelaajina. Tulevaan turnaukseen Aleksib suhtautuu vielä varauksella, Major-paikka olisi unelma, mutta hänen mukaansa uuden joukkueen pitää olla myös realistinen.

Koko haastattelun voi katsoa alta.

Kuva: NiP