SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
BLASTin pudotuspelien avauspäivä: Tuore maailmanykkönen dominoi, b-luokan joukkueelta yllätysvoitto
  • Niko
    Nikkilä

BLASTin pudotuspelien avauspäivä: Tuore maailmanykkönen dominoi, b-luokan joukkueelta yllätysvoitto

julkaistu: 20.10.2022 11:46

Tällä viikolla pelattava BLAST Premier: Fall -turnaussarja on edennyt pudotuspelivaiheeseensa sekä Euroopan että Amerikan turnausten osalta. Pelissä ovat sekä 67 500 dollarin palkintopotit, mutta myös jaettavat BLAST-karsintapisteet ja voittajille annettavat paikat ensi kuun BLAST Premier: Fall Finals 2022 -turnauksessa.

Euroopan osalta nähtiin eilen varsinainen taidonnäyte, kun vastikään maailman parhaimmaksi joukkueeksi rankattu Team Vitality otti yhteen kiinalaisen TYLOOn kanssa. Kuten odottaa saattaa, ottelu pelattiin pitkälti Team Vitalityn hallinnassa, joka nousi sen voittoon erätuloksin 16-12 ja 16-10.

Illan toisessa eurooppalaisottelussa toisensa kohtasivat turkkilainen Eternal Fire ja tanskalainen Astralis, joista Astralis vei tiukan 2-1-voiton. Täten huomisen semifinaaliottelussa toisensa kohtaavat Vitality ja Astralis.

Amerikan puolella ehdittiin näkemään pudotuspelien avausottelu, jossa toisensa kohtasivat Complexity Gaming ja Sharks Esports. Ottelu päättyi varsin yllättävästi, kun maailmanlistan sijalle 167 rankattu Sharks suorastaan dominoi sijalla 18 seisovaa Complexitya. Joukkue taisteli tiensä selkeään 2-0-voittoon eräluvuin 16-9 ja 16-14.

Turnauksen tämän päivän ottelut ovat seuraavanlaiset:

Eurooppa

  • BIG vs Sangal Esports: klo 17:30
  • ECSTATIC vs Heroic: klo 20:30

Amerikka

  • LOS + oNE vs MIBR: klo 20:30

Ottelut ovat katsottavina suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavilta.

Lähde: Liquipedia (1), (2) Kuvalähde: BLAST