SEURAA MEITÄ:
×

BLAST.tv Paris Major 2023

ETUSIVU / BLAST.tv Paris Major 2023
Katso Heroic-kapteenin koskettava motivaatiopuhe Pariisin Majoreilla
  • Saara
    R

Katso Heroic-kapteenin koskettava motivaatiopuhe Pariisin Majoreilla

julkaistu: 16.05.2023 15:43

Heroicin pelinsisäinen johtaja cadiaN piti sen verran tunteikkaan puheen Pariisin CS:GO Major -turnauksessa, että yleisönkin sydämissä läikähti.

Lauantaina Legends Stagen avajaismenoissa, ennen tiimin avausottelua FaZe Clania vastaan, cadiaN käytti puheenvuoron kyyneleitä pidätellen. Hän pelasi jo ensimmäisissä CS:GO Major -kisoissa DreamHack Winter -turnauksessa vuonna 2013. Vauhdikkaan uran aikana tanskalaisjäbä on ehtinyt pelata Pohjois-Amerikankin skenessä ja päässyt lopulta maailman huippuun kuuluvan tiimin nokkamieheksi loppuunmyydyille Majoreille. Puheessaan CadiaN muisteli uransa alkua ja kiitti tovereitaan.

-Tarina alkaa vuodesta 2013, nuori poika matkustaa junalla, äiti on huolissaan, koska poika on menossa LAN-tapahtumaan Ruotsiin asti, Jönköpingiin, 27-vuotias cadiaN maalaili.

-Ne olivat ekat Majorini, nyt siitä on kauan, kymmenen vuotta, minulla on mennyt kymmenen vuotta löytää tiimi, joka on noin hyvä kuin te: jossa voi luottaa jokaiseen, jossa kaikki voivat vaikuttaa peliin, jossa jokainen voi ilmaista fiiliksensä tulematta tuomituksi. Sellainen on tämä joukkue, on mennyt kymmenen vuotta, ja mielestäni on svidun siistiä huipentaa nämä Majorit kanssanne.

CadiaN on omistautunut pelaaja, joka elää ja hengittää CS:GO:ta, ja siksi hänen sanansa jäävät pelin historiaan. Huikean motipuheen lisäksi Heroicilla on vankka johtoasema, joten cadiaNin tovereineen on mahdollista pokata mittelöistä se tärkein pysti.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Stephanie Lindgren / ESL Gaming