SEURAA MEITÄ:
×

BLAST.tv Paris Major 2023

ETUSIVU / BLAST.tv Paris Major 2023
Käsittämätöntä: Näin moni sai Pariisin majoreilta Pick’Em-haasteesta timanttikolikon
  • Saara
    R

Käsittämätöntä: Näin moni sai Pariisin majoreilta Pick’Em-haasteesta timanttikolikon

julkaistu: 26.05.2023 16:24

Vain 0,3 prosenttia CS:GO-pelaajista onnistui nappaamaan timanttikolikon valinnoistaan BLAST Paris Majorin Pick’Em-haasteessa, mikä kielii turnauksen odottamattomista käänteistä. Enemmistölle napsahti sentään kultainen lantti.

Turnaustulosten veikkausten osumatarkkuus on kuumimpia puheenaiheita, kun CS-mestaruuksia pelataan. Pelissä voi ansaita pronssi-, hopea-, kulta- tai timanttikolikon sen mukaan, miten hyvin arvaa joukkueiden menestyksen.

Saatujen timanttikolikoiden prosenttiosuus kuvastaa sitä, kuinka ennustettava Major-turnaus oli. Viimeinen CS:GO -mestaruusturnaus ei todellakaan sujunut odotetusti!

Ei kolmannesprosentti kuitenkaan mikään ennätyspieni osuus ole: viime vuonna Riossa vain 0,1 prosenttia pelaajista sai timanttisen kolikon. Sen sijaan vuonna 2021 Tukholmassa sellaisen tienasi peräti 57 prosenttia pelaajista.

Kuva: Leetify

 

Pariisissa monen timanttiset unelmat murenivat Legends-vaiheessa, kun suosikit kuten G2, Navi, FURIA ja ENCE tipahtivat yllättäen pois pelistä.

Useimmat eivät myöskään uskoneet Apeksin ja GamerLegionin kaltaisten altavastaajien etenevän niin pitkälle pudotuspeleissä, vaan odottivat niiden joutuvan nöyrtymään viimeistään Team Liquidin ja Heroicin kaltaisia joukkueita kohdatessaan. GamesLegion ylsi lopulta hopeasijalle Vitalityn viedessä kirkkaimman kruunun.

Siispä mikäli omistat Pariisin kisojen timanttikolikon, esittele rohkeasti ennustajan kyvyistäsi kertovaa lanttia Steam-luettelossasi.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Valve