SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
BLAST järjestää tutussa paikassa syysturnauksensa — Pelaajatcom lähettää ottelut
  • Saara
    R

BLAST järjestää tutussa paikassa syysturnauksensa — Pelaajatcom lähettää ottelut

julkaistu: 04.05.2022 09:00

BLAST Premier Fall Final -turnaus tullaan pelaamaan 23.-27. marraskuuta Kööpenhaminassa. Turnauksen järjestäjä ilmoitti sunnuntaina, että jo viidettä kertaa BLASTin isännöimä CS:GO-tapahtuma skabaillaan Royal Arenalla. Viimesyksyisen voiton samassa paikassa vei Natus Vincere.

Edellisvuodesta poiketen ainoastaan kahtena päivä viidestä Royal Arenalla nähdään liveyleisö. Viimeksi joukkueita kannusti yhteensä 25-tuhatpäinen joukko paikan päällä peräti kolmena kisapäivänä. Kerrallaan areenan katsomo vetää 12 000 tapittajaa.

“Tanska on BLASTin koti, ja Royal Arena on synonyymi Counter-Striken tunnetuimmille ja ikonisimmille hetkille vuosien varrelta”, lausui BLAST Premierin toimitusjohtaja Charlotte Kenny tiedotteessaan.

Kenny kertoo, että viime vuonna tapahtuma nosti rimaa e-urheilutapahtumien saavutettavuudessa, ja tänä vuonna samainen rima aiotaan nostaa yhä ylemmäs.

Yhteensä kahdeksan joukkuetta kilpailee BLASTin lopputurnauksessa, jonka kulku on samanlainen kuin parhaillaan käynnissä olevan kevätkauden. Osanottajista kuusi karsiutuu mukaan lohkovaiheessa, ja kaksi viimeistä saavat paikan Showdownien kautta. Voittajajoukkueelle napsahtaa sievoinen 425 tonnin dollaripalkinto. Samalla aukeaa paikka maailmanlaajuiseen finaaliin. BLAST Premier Global Final pelataan 14.-18. joulukuuta ja sen voittajalle on tiedossa pyöreääkin pyöreämpi miljoonan dollarin jättipotti.

Pelaajatcom lähettää kaikki kumppaninsa BLASTin turnaukset Twitch-kanavallaan.

Lähde: HLTV Kansikuva: Royal Arena / BLAST Premier / Twitter