SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Astralis käänsi 0-2 finaalitaiston 3-2 voitoksi Natus Vincereä vastaan – Tanskalaisille jättivoitto ESL:ssä!
  • Joni
    Ojala

julkaistu: 04.10.2020 22:41

Ylemmästä sarjasta itsensä finaaliin taistellut venäläinen Natus Vincere haastoi ESL Pro League Season 12. finaalissa tanskalaisen Astraliksen. Ylemmän lohkon kautta finaaliin päässeellä Natus Vincerellä oli yhden ilmaisen karttavoiton etulyöntiasema finaalissa.

Ensimmäisenä karttana pelattiin Natus Vinceren valitsema Dust 2. Venäläiset aloittivat kartan vahvasti nappaamalla voiton pistoolikierroksesta terroriestien puolella. Kartan ensimmäinen puolisko oli tasainen, mutta Natus Vincere onnistui lopussa nappaamaan kierrosvoiton 9-6. Puolten vaihduttua Astralis onnistui nappaamaan voiton pistoolikierrokselta. Tätä seurasi lähes yhtä tasainen kierros. Natus Vincere onnistui kuitenkin nappaamaan muutaman kierroksen Astraliksen yli, voittaen kartan 16-12.

Toisena karttana nähtiin Astraliksen valitsema Nuke. Nukessa tanskalaiset nappasivat ensimmäisen pistoolivoiton terroristien puolella. Kartta on ollut pitkälti Astralikselle todella vahva, mutta kartta ei lähtenyt käyntiin aivan toivotusti. Natus Vincere päätti ensimmäisen puoliskon tutulla 9-6 voitolla. Puolien vaihduttua venäläiset nappasivat vahvan pistoolikierrosvoiton. Natus Vincere vaikutti alussa lupaavalta, mutta tankalaiset onnistuivat kääntämään pelin lopulta ympäri. Astralis päätti ottelun lopulta 16-14.

Kolmanneksi kartaksi Natus Vincere oli valinnut Trainin. Natus Vincere aloitti nappaamalla voiton terroriestien puolella pistoolikierroksella. Tätä seurasi kuitenkin Astraliksen vahva dominointi venäläisten yli. Ensimmäinen puolisko päättyi Astraliksen 13-2 voittoon. Puolien vaihduttua Natus Vincere onnistui tekemään todella vahvan comebackin. Venäläiset yllättivät voittamalla 13 kierrosta, vieden pelin jatkoajalle luvuin 15-15!

Jatkoajalla Astralis onnistui nappaamaan ensimmäisen kierrosvoiton. Molemmat joukkueet ottivat toisiltaan voittoja vuoroin ja toisin. Toisella jatkoajalla Astralis onnistui kuitenkin lopulta voittaa ottelun 22-19.

Neljäntenä ja viimeisenä karttana pelattiin Astraliksen valitsema Overpass. Astralis onnistui nappaamaan voiton pistoolikierroksella terroristien puolella. Astralis aloitti kartan todella vahvasti viiden pelin voittoputkella. Astralis päätti ensimmäisen puoliskon vahvalla 11-4 voitolla.  Puolten vaihduttua venäläiset onnistuivat voittamaan pistoolikierroksen ja useamman sitä seuranneen kierroksen. Comeback vaikutti Natus Vincereltä lupaavalta. Tämä ei riittänyt kuitenkaan aivan tarpeeksi. Astralis päätti viimeisen kartan luvuin 16-11.

Yhden ilmaisen ottelupisteen saanut Natus Vincere ei kyennyt lopulta voittamaan enempää, kuin yhden ottelun. Astralis päätti paras-viidestä finaaliottelun neljän kartan jälkeen voittaen turnauksen 3-2.