SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
blamef
  • Perttu
    Leinonen

Astraliksen IGL-pelaaja BlameF penkitetty – Superjoukkue hajoaa vain parin kuukauden jälkeen

julkaistu: 28.02.2024 18:25

Katastrofaalisella tavalla kokonaan CS2:n ensimmäisen major-turnauksen ulkopuolelle jäänyt Astralis on reagoinut välittömästi heikkoihin tuloksiin. RMR-karsinnoissa surkeasti pelannut tanskalaisjoukkue on päättänyt penkittää sen pelisäisenjohtajan eli IGL-pelaajan Benjamin “BlameF” Bremerin.

Astralis tiedotti asiasta tänään omilla nettisivuillaan ja X:ssä. Tiedotteessa todetaan, että Bremer on penkityksen lisäksi myös myynnissä. Tämä tarkoittaa sitä, että PGL Major Copenhagen -turnauksen ulkopuolelle jäänyt Astralis etsii itselleen uutta pelinsisäistäjohtajaa.

Astralis kasasi todellisen tanskalaisen superjoukkueen, kun se hankki Heroicissa loistaneen Martin “stavn” Lund ja Jakob “jabbi” Nygaard -kaksikon riveihinsä viime vuoden lopulla. Uusien hankintojen oli määrä palauttaa Astralis takaisin huipulle yhdessä Nicolai “dev1ce” Reedtzin, BlameF:n ja Victor “Staehr” Staehrin kanssa.

Joukkue epäonnistui kuitenkin karmaisevalla tavalla sen päätavoitteessa. Tanskassa pelattavaan CS2:n ensimmäiseen major-turnaukseen pääsy piti olla tälle tähtiloistoa säkenöivälle joukkueelle vain pala kakkua.

Toisin kuitenkin kävi ja organisaatiolta nähtiinkin välittömästi varsin odotettu reagointi, joka tällä kertaa kohdistui BlameF:n.

Astralista vuoden 2021 marraskuusta lähtien edustanut BlameF kommentoi penkitystään organisaation tiedotteessa:

“Olen luonnollisesti pettynyt, kun joudun jättämään Astraliksen. Uskoin, että pystyisimme nostamaan Astraliksen takaisin huipulle.”

“Näin tämän (penkitykseni) kuitenkin tulevan, sillä emme ole onnistuneet, vaikkakin tuntui, että olimme oikeassa suunnassa. Pelasin neljän todella uskomattoman yksilön kanssa, mutta emme saaneet sitä toimimaan joukkueena otteluissa joilla oli todella iso merkitys. Joten jotain uutta oli tapahduttava.”

Astralis kertoo tiedotteessaan tiedottavansa pian lisää joukkueen uudesta viidennestä pelaajasta. BlameF puolestaan aikoo seuraavaksi ottaa vastaan tarjouksia uusilta joukkueilta.

Tänään uutisoitiin myös, että Astraliksen uudeksi valmentajaksi tuleva Casper “ruggah” Due aloittaa joukkueen peräsimessä välittömästi. Aikaisemmin tanskalaisvalmentajan oli tarkoitus aloittaa työnsä vasta huhtikuun alussa, kun hänen sopimuksensa OG:n kanssa raukeaisi.

Ruggahin valmentama OG epäonnistui kuitenkin Astraliksen tavoin RMR-karsinnoissa ja näin ollen tanskalaisluotsi vapautui OG:n palveluksista alkuperäistä aiemmin.

Kuva: PGL Lähde: Astralis