SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Astraliksen Counter-Strike joukkue uudistui – Heroic-kaksikko odotetusti tähtipaitoihin
  • Perttu
    Leinonen

Astraliksen Counter-Strike joukkue uudistui – Heroic-kaksikko odotetusti tähtipaitoihin

julkaistu: 24.11.2023 14:46

Eilen BLAST Premier Fall Final 2023 -turnauksesta pudonnut Astralis tiedotti tänään X:ssä hankkineensa riveihinsä Heroicissa pelanneet Martin “stavn” Lundin ja Jakob “jabbi” Nygaardin.

Kaksikon siirtyminen Astralikseen oli odotettua. Heroic penkitti Stavnin ja Jabbin lokakuun lopussa kohun saattelemana, kun kaksikon väitettiin ensin savustaneen ulos joukkueeseta Casper “CadiaN” Mollerin ja tämän jälkeen neuvotelleen Astraliksen kanssa.

Astraliksesta tilaa kaksikolle tekevät heikosti esiintyneet Johannes “b0RUP” Borup ja Christian “Buzz” Andersen. B0RUP ehti olla joukkueessa ainoastaan viisi kuukautta, kun taas Buzz edusti Astralista viime vuoden joulukuusta saakka.

Victor “Staehr” Staehr saa siis pitää paikkansa joukkueen viidentenä pelaajana. Astraliksen viisikon täydentävät tähtipelaajat Benjamin “BlameF” Bremer ja Nicolai “dev1ce” Reedtz.

Stavn kommentoi siirtoaan Astralikseen Astraliksen tiedotteessa;

“Viime kuukaudet ovat olleet hyvin epävarmoja ja myrskyisiä, joten olen innoissani siitä, että tulevaisuuteni CS2:ssa on nyt turvattu Astraliksen kanssa. Yli neljä vuotta kestänyt matkani Heroicissa tarjoili minulle uskomattomia kokemuksia ja muistoja”

“Astraliksessa pääsen pelaamaan myös yhden kaikkien aikojen pelaajan dev1cen kanssa, joka on minulle erittäin harvinainen ja jännittävä tilaisuus. Lisäksi odotan innolla paluuta takaisin servulle BlameF:n kanssa ja pääsyä pelaamaan myös Staehrin kanssa.”

Kuva: Astralis Lähde: HLTV