SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
”Asia, joka minun tulee sisäistää” — BlameF ei tehnyt kapteenina tarpeeksi
  • Perttu
    Leinonen

”Asia, joka minun tulee sisäistää” — BlameF ei tehnyt kapteenina tarpeeksi

julkaistu: 13.06.2024 19:09

Benjamin “BlameF” Bremer joutui Astraliksen penkittämäksi helmikuun lopulla, kun legendaarinen tanskalaisorganisaatio epäonnistui karsimaan itseään Counter-Strike 2:n ensimmäiseen major-turnaukseen.

Uusi joukkue löytyi tanskalaiselle supertähdelle toukokuun puolivälissä, kun Fnatic tiedotti hankkineensa BlameF:n riveihinsä. Hieman yli kaksi vuotta kestänyt matka Astraliksessa oli tullut päätökseensä.

BlameF vieraili Pleygg:n haastattelussa kommentoimassa siirtoaan Fnaticiin ja IGL:n tehtävistä luopumista.

“Siirto sujui todella hyvin. Keskustelut organisaation kanssa sujuivat hyvin ja mielestäni meidän visiomme kohtaavat myös hyvin. Ennen Fnaticiin liittymistä mietin, että voisin sopia joukkueeseen aika hyvin, joten se oli minulle hyvä mahdollisuus”, BlameF kertaa siirtoaan Fnaticiin.

“Henkilökohtainen tavoitteeni Fnaticin kanssa on palata pelin isoimmille näyttämöille. Minusta tuntuu, että sen pitäisi olla myös joukkueemme tavoite, kilpaileminen Counter-Striken huipulle”

BlameF toimi Astraliksen IGL:nä hänen loppuaikansa organisaatiossa. Fnaticissa 27-vuotiaan pelimiehen ei tarvitse enää kantaa pelinsisäisenjohtajan raskasta taakkaa harteillaan, vaan tanskalainen saa keskittyä siihen, minkä hän parhaiten osaa, eli vastustajien ampumiseen.

“Olen iloinen, että en ole enää IGL. Se mahdollistaa minulle paremman keskittymisen omaan peliini ja vastustajien ampumiseen, mikä on sitä mistä nautin eniten ja roolin muutos sallii minun tehdä sitä nyt”, tanskalainen summaa uutta tilannettaan.

“Pelinsisäisenäjohtajana en tehnyt luultavasti tarpeeksi hyvää työtä saadakseni kaikki paremmalle tasolle ja se on asia, joka minun tulee sisäistää”, BlameF päättää.

Kuva: PGL Lähde: Pley.gg