SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
arctic invitational
  • Kaapo
    Martinmäki

Arctic Invitational ja Prisma yhteistyöhön

julkaistu: 22.05.2019 11:46

Syyskuussa järjestettävä Suomen suurin kilpapelitapahtuma Arctic Invitational ja Prisma ilmoittivat keskiviikkona aloittavansa yhteistyön. Hartwall Arenalla 14.9. pelattavan Arctic Invitational Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen palkintopotissa on huimat 100 000 euroa. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Starsquad Event Oy ja Elisa Oyj.

– Meidän intohimoinen tehtävämme on rakentaa Suomeen yhä paremmat mahdollisuudet harrastaa pelialaa. Tätä työtä edistämme tehokkaasti tarjoamalla S-ryhmälle parhaan mahdollisen ymmärryksen pelaamisesta sekä pelaajien tarpeista. Prismojen kautta pelaamisharrastus voi kasvaa ympäri Suomen, kertoo Arctic Invitationalin tapahtumajohtaja Olli-Pekka Villa keskiviikkona julkaistussa tiedotteessa.

Yhteistyö tulee näkymään Prismoissa lähitulevaisuudessa Prisma-kauppojen Gaming-alueiden valikoiman laajenemisena.

– Prismojen Gaming-pelialueille tulee kattava valikoima pelikoneita ja -tarvikkeita. Pelialueista tehdään viihtyisiä ja niissä voi muun muassa tutustua laitteisiin. Myös Prisma.fi-verkkokauppa palvelee harrastajia jatkossa yhä paremmin nykyistä huomattavasti laajemmalla valikoimalla, kodin ja viihteen valikoimajohtaja Ville Vahla S-ryhmän vähittäiskaupasta kuvaa.

Kuva: Arctic Invitational Facebook