SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Amerikkalaisorganisaation kapteeni sairaslomalle – Taustalla mielenterveysongelmat
  • Perttu
    Leinonen

Amerikkalaisorganisaation kapteeni sairaslomalle – Taustalla mielenterveysongelmat

julkaistu: 30.01.2024 23:09

Amerikkalaisorganisaatio M80 tiedotti sunnuntaina, että se tulee kilpailemaan IEM Katowicen ja Amerikan RMR- turnauksissa ilman kapteeniaan Marcus “maNkz” Kjeldseniä. Tilalle joukkueen kokoonpanoon hyppää valmentaja Rory “dephh” Jackson.

M80:n valmentaja Jackson kertoi Dust2:n haastattelussa, että MaNkz oli ilmoittanut viime viikolla joukkueelle joutuvansa jäämään pois edessä olevista turnauksista henkilökohtaisten syiden takia.

“Tieto tuli shokkina joukkueelle, mutta meidän on kunnioitettava hänen päätöstään. Minä osallistun pelaajana kahteen tulossa olevaan turnaukseen johtuen kokoonpanojen lukituksista.”

Tanskalaispelaaja avasi itse omaa tilannettaan eilen X:ssä jakamassaan viestissään. Lyhyessä ja ytimekkäässä viestissä 25-vuotias pelaaja kertoi kärsivänsä mielenterveysongelmista ja ottavansa taukoa määrittämättömän mittaisen ajanjakson.

MaNkz painotti viestissään vielä muita pelaajia ja ihmisiä pitämään huolta omasta sekä muiden jaksamisesta.

Counter-Strike-joukkueet ovat viime vuosina alkaneet panostaa enenevissä määrin pelaajiensa henkiseen hyvinvointiin palkkaamalla mentaalivalmentajia sekä psykologeja pelaajiston käyttöön. Tämä on oikea suunta ja MaNkz:n tapaisilla rohkeilla ulostuloilla on varmasti myös positiivisia vaikutuksia.

Lähde: HLTV Kuva: ESL