SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
AWP-pelaajan passi varastettiin — Ei pääse CS-major-karsintoihin
  • Perttu
    Leinonen

AWP-pelaajan passi varastettiin — Ei pääse CS-major-karsintoihin

julkaistu: 12.02.2024 22:40

Counter-Strike 2:n ensimmäinen major-turnausta lähestyy kovaa vauhtia. PGL Major Copenhagen -turnaus startataan 17. päivä maaliskuuta. Ennen tätä käydään vielä huipputurnauksen viimeiset karsinnat maanosittain eli RMR-karsinnat.

Amerikan RMR-karsintoihin valmistautuva timbermen-joukkue sai yllättäviä mutta todella ikäviä uutisia ennen oman maanosansa RMR-turnausta. Joukkueen AWP-pelaaja, venäläinen Deni “dea” Ediev, on nimittäin kadottanut passinsa ja on näin ollen estynyt matkustamasta maaliskuun alussa Meksikossa pelattavaan Amerikan RMR-turnaukseen.

Tarkemmin ottaen 19-vuotiaan nuorukaisen passi on varastettu ja uuden passin saaminen Venäjän konsulaatista voi kestää jopa kolme kuukautta. Tämä on pakottanut timbermenin ottamaan käyttöön tulevaan turnaukseen stand-in-pelaajan Adam “nbgee12” Zanzoulin, joka omaa huomattavasti vähemmän kokemusta kovista CS-otteluista kuin Ediev.

Kaiken lisäksi Ediev missaa myös BLAST Premier Spring Showdown -huipputurnauksen, johon timbermen pelasi itsensä Amerikan kovatasoisesta karsintaturnauksesta jättäen taakseen mm. Wildcardin, NRG:n ja Nouns Esportsin.

BLAST:n huipputurnaus pelataan Euroopassa online-turnauksena maaliskuun 6-10. päivä.

Kuva: Valve / CS2 Lähde: Dust2