SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Amerikan menestynein kapteeni palaamassa jälleen Counter-Strikeen
  • Perttu
    Leinonen

Amerikan menestynein kapteeni palaamassa jälleen Counter-Strikeen

julkaistu: 29.06.2024 18:30

Nick “nitr0” Cannella on palaamassa takaisin Counter-Striken pariin kertoo Dust2-uutissivusto. Kyseessä on toinen kerta, kun yhdysvaltalaispelaaja palaa takaisin CS:n pariin Valorantista.

28-vuotias Cannella muistetaan parhaiten Liquidin riveistä CS:ssä, jota hän edusti vuosina 2015-2020 ja 2022-2023. Välissä Cannella edusti 100Thievesia ja M80:ta Valorantissa.

Ensimmäisen kerran Cannella palasi Riot Gamesin Valorantin parista CS-kentille tammikuussa 2022. Nyt vuoden alusta asti M80:ta Valorantissa edustanut pelaaja on jälleen palaamassa Valven FPS-pelin pariin.

Cannella on ollut Dust2:n mukaan yhteydessä useisiin eri organisaatioihin liittyen paluustaan CS:ään. Nähtäväksi jää millaiseen rooliin Liquidissa toisella kerralla pelinsisäisenäjohtajana toiminut Cannella asettuu paluunsa jälkeen.

Lisäksi Cannellan vetäytyessä Liquidista vuonna 2023 pelaaja kertoi matkustustason ja kasvavan perheen vaikuttaneen hänen päätökseensä lähteä.

“Valorant ei ollut sitä, mitä odotin sen olevan, enkä nähnyt itselläni tulevaisuutta sen parissa. CS on kotini ja koska Pohjois-Amerikassa on puute IGL-pelaajista, kuulun CS:n pariin. Minulla on vielä paljon tarjottavaa Pohjois-Amerikkalaiselle CS:lle, enkä malta odottaa, että pääsen antamaan CS2:lle kaiken mitä minulla on”, Cannella kommentoi paluutaan Dust2:lle.

Counter-Strikessa vietetään parhaillaan kesätaukoa ja monet pohjoisamerikkalaisjoukkueet hakevatkin koostumuksiaan tulevaa kautta varten.

Vuoden toinen major-turnaus odottaa joulukuussa ja joukkueet haluavatkin kipeästi parannella peliään ennen karsintoja kohti Perfect World Major Shanghai -turnausta.

Myös Cannellan pitkäaikainen joukkue Liquid on tällä hetkellä ilman pelinsisäistäjohtajaa, kun se sanoi sopimuksen irti Casper “cadiaN” Mollerin kanssa.

Kuva: Nitr0 Lähde: Dust2