Aloitusvoitto! – Aleksib ja OG matkalla DreamHack-lohkon kärkeen
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 10.08.2020 15:00

Kesän DreamHack Openin  alueelliset CS:GO-turnaukset alkoivat viime viikonloppuna. Euroopan turnauksessa Suomea edustaa Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG, joka taistelee seitsemän muun joukkueen kanssa turnauksen 90 000 dollarin palkintopotista.

OG avasi turnauksen eilen ottelullaan venäläistä Spiritia vastaan. Joukkueet olivat erittäin tasaväkisiä, eikä voittajasta ollut vielä viimeiseenkään erään mennessä varmuutta. OG voitti ensimmäisen erän (Dust2) suvereenisti luvuin 16-11, mutta Spirit käänsi tilanteen päälaelleen toisessa erässä (Mirage) ja voitti sen identtisellä 16-11-tuloksella.

Kolmas ja ratkaiseva erä (Nuke) alkoi Spiritin kolmen pisteen voittoputkella, mutta kääntyi pian OG:n eduksi. Joukkue dominoi ensimmäistä puoliaikaa ja päätti sen lukemiin 10-5. Toinen puoliaika oli hivenen tasaisempi, mutta Spirit veti lopulta lyhyemmän korren, kun OG ratsasti erän voittoon luvuin 16-12.

OG kohtaa seuraavaksi Complexity Gamingin lohkon voittajaottelussa keskiviikkona klo 17:00. Ottelua voi seurata suorana Pelaajat.comin Twitch-kanavalta.

Lähde: HLTV Kuvalähde: BLAST Premier