SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Allu kohtaa ENCEn ja Zehn voiton päässä jatkosta – Katso huipputurnauksen karsinnat suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta
  • Sauli
    Rautiainen

Allu kohtaa ENCEn ja Zehn voiton päässä jatkosta – Katso huipputurnauksen karsinnat suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta

julkaistu: 18.10.2021 18:07

IEM Winter suljetun karsintaturnauksen ensimmäiset ottelut pelattiin tänään aiemmin. Kahdessa suomalaisittain kiinnostavassa ottelussa Jesse “Zehn” Linjalan FPX kohtasi ENCEn ja Aleksi “allu” Jallin edustama Complexity Fnaticin.

ENCE vs. FPX ottelu tarvitsi kaikki kolme karttaa voittajan selvittämiseksi. Ensimmäinen kartta Nuke meni selkeästi ENCElle 16–9 ja toinen, Ancient, tiukan kamppailun päätteeksi FPX:lle 16–14. Ratkaisevassa kartassa Overpassissa Linjalan joukkuetoveri Asger “Farlig” Jensen iski niin kovan vaihteen päälle, että FPX eteni 16–10 voittoon ja vei täten koko sarjan 2–1.

Complexity vs. Fnatic oli selkeämpi tapaus. Allun debyyttiottelu ei mennyt aivan niin kuin suunniteltiin, kun joukkue otti selkeillä kierroseroilla takkiin ensiksi 16–6 ja sitten 16–5. Allu iski otteluun kokoonpanonsa toiseksi parhaan ratingin 0.72.

Tulosten myötä FPX jatkaa ylemmässä kaaviossa ja kohtaa Fnaticin 18:30. Voitolla Zehn ansaitsee paikan IEM Winter lopputurnaukseen.

Häviöiden myötä ENCE ja Complexity kera allun kohtaavat tänään kello 18:30. Voittaja jatkaa karsintaturnausta alemmassa kaaviossa ja häviäjä on ulkona. Näet ottelun suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta.

18:30 ENCE vs. Complexity (Pelaajatcom Twitch-kanava)

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset: