Aleksib:n tappiolla kohtalokas seuraus – Fani otti poikkeuksellisen tatuoinnin
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 10.02.2022 16:40

Aleksi “Aleksib” Virolainen debytoi osana G2 Esportsin uutta kokoonpanoa viime viikonloppuna päättyneessä BLAST Premier: Spring Groups 2022 -turnauksessa. Joukkue sijoittui turnauksen jaetulle 4.-6. sijalle, mikä nettosi sille 17 500 dollaria,  1 200 BLAST Premier -pistettä ja paikan BLAST Premier: Spring Finals -turnauksessa.

Hyvästä tuloksesta huolimatta asiat olisivat voineet mennä paremminkin. G2:lla oli lohkovaiheen kolmen ottelun voittoputken myötä mahdollisuus päättää turnaus ilman yhtäkään tappioita, mikäli se olisi voittanut ranskalaisen Team Vitalityn finaaliottelussaan.

Eräs G2:n faneista oli niin varma joukkueensa menestyksestä, että tämä lupasi ottaa tatuoinnin joukkueen “pellelogosta”, mikäli se häviäisi Team Vitalitylle. Ikävä kyllä ranskalaisjoukkue vei finaalissa 2-1-voiton, peitoten G2:n ensimmäisessä erässä 16-10 ja kolmannessa erässä 16-12.

Pettynyt fani oli kuin olikin sanansa mittainen, ja todiste uudesta tatuoinnista julkaistiin netissä tänään:

This guy bet if G2 lost to Vitality in BLAST Premier: Spring Groups, he would tattooed the G2 Clown logo on his arm. And u know what happened next… from GlobalOffensive

G2:n seuraava koitos tulee olemaan ensi viikon tiistaina alkava IEM Katowice, jossa se taistelee osuudestaan turnauksen miljoonan dollarin palkintopotista. Pelaajat.com tulee lähettämään G2:n ottelut suorana Twitch-kanavaltaan.

Lähde: u/Shoddy_Grapefruit370 (Reddit) Kuvalähde: Aleksi Virolainen