SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib:n suoritus herättää kunnioitusta – Melkein 1000 kranaattivahinkoa yhdellä puoliskolla
  • Onni
    Koponen

Aleksib:n suoritus herättää kunnioitusta – Melkein 1000 kranaattivahinkoa yhdellä puoliskolla

julkaistu: 01.10.2021 13:00

Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG kohtasi eilen illalla Sproutin IEM Fall 2021 -turnauksessa. Turnaus herätti yhteisössä paljon huomiota, sillä se on osa major-karsintoja, ja se pelataan CS:GOn uusimmalla päivityksellä. Pelin uusimmassa päivityksessä muun muassa suosikkikartta Dust 2 koki suuren muutoksen, ja kranaattien “pudottaminen” tiimikavereille tuli mahdolliseksi.

OG oli selvästi ottanut huomioon mahdollisuuden pudottaa kranaatteja, sillä pelaajat pudottivat Aleksib:lle useampia kranaatteja ja polttopulloja melkeinpä joka kierroksella. Myös suomalainen oli selkeästi harjoitellut tilannetta varten, sillä hän aloitti jakamaan massiivista vahinkoa kranaateilla heti kolmannesta kierroksesta lähtien, saavuttaen lopulta melkein 1000 kranaattivahingon rajan vain ensimmäisen puoliskon aikana.

Monet CS:GO-persoonat, kuten entinen mousesports valmentaja Allan “Rejin” Petersen ja selostaja-sisällöntuottaja Mohan “launders” Govindasamy ottivat absurdiin tilanteeseen kantaa Twitterissä.

“Aleksib käytti eilen 25 HE-kranaattia CT-puolella”, Rejin twiittasi.

Launders, joka tunnetaan yhteisössä ns. demo review-videoistaan Youtube-kanavallaan twiittasi aamuyöllä pelin jälkeen seuraavasti:

Youtube-videon, jossa launders reagoi Aleksib:n CT-puoliskoon voi katsoa alla olevasta linkistä.

Kuvalähde: Blast

Tuoreimmat uutiset: