SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib:n ja OG:n major-unelma kaatui – edes uskomaton comeback ei auttanut
  • Onni
    Koponen

Aleksib:n ja OG:n major-unelma kaatui – edes uskomaton comeback ei auttanut

julkaistu: 06.10.2021 19:15

Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustaman OG:n unelma karsiutua kuukauden lopussa alkavaan major-turnaukseen murskautui eilen tiistaina-iltana.

Joukkueella oli kolme eri skenaarioita siihen, miten he olisivat voineet karsiutua majoriin. Ensimmäinen skenaario oli sijoittua käynnissä olevassa IEM Fall -turnauksessa yhdeksänneksi. Tämän mahdollisuuden sulki pois Faze Clan, joka taistelee myös major-paikastaan. Faze kaatoi OG:n vaivattoman näköisesti luvuin 2-1 eilen pelatussa kamppailussa. OG:n taistelusta Fazea vastaan jäi käteen vain OG:n comeback 5-14 tappioasemasta 16-14 voittoon Infernossa.

Myös toinen skenaario osoittautui mahdottomaksi, sillä OG:n olisi täytynyt sijoittua turnauksessa 10. sijalle. Fazea vastaan pelatun tappion takia joukkue voi päästä parhaimmillaan sijalle 11.

Kolmas skenaario oli sijoittua turnauksen 11. sijalle. Samalla BIG:in olisi pitänyt sijoittua 12. sijalle, mutta BIG voitti tiistai-iltana Heroicin, jonka myötä joukkue tulee olemaan turnauksen sijalla 10 tai 9.

OG:lla on kuitenkin vielä teoriassa erittäin pieni mahdollisuus karsiutua majoriin.

Vaikka joukkueen tämänhetkinen sijoitus ei riitä major-paikkaan, on mahdollista, että jotkut joukkueet estyvät osallistumasta turnaukseen, jolloin majoriin tarvitsee korvaavia joukkueita. Korvaavat joukkueet tullaan valitsemaan sijoitusten mukaan, ja jos OG onnistuu tänään voittamaan Heroicin, he ovat RMR-sijoituksissa sijalla 13.

Joka tapauksessa on mahdollista, että majorissa tullaan näkemään suomalaisväriä, sillä ENCE on tämän hetkisten sijoitusten mukaan karsiutumassa turnauksen Contender-vaiheeseen.

Lähteet: HLTV

Kuvalähde: BLAST

Tuoreimmat uutiset: