SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib:n OG tippui huipputurnauksesta – zehNin FPX eteni pudotuspeleihin
  • Onni
    Koponen

Aleksib:n OG tippui huipputurnauksesta – zehNin FPX eteni pudotuspeleihin

julkaistu: 13.03.2021 09:00

ESL Pro League Season 13 -turnauksen A-lohkon viides kierros pelattiin perjantai-iltana, ja vastakkain pelasivat varsinkin suomalaisia kiinnostavat Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG ja Miikka “suNny” Kempin ja Jesse “zehN” Linjalan FunPlus Phoenix. Kummatkin joukkueet tarvitsivat voiton edetäkseen pudotuspeleihin, ja kummassakin joukkueessa pelasi stand-in.

Ensimmäinen kartta oli FPX:n Nuke. OG oli ct-puolen jälkeen 10-5 johdossa, ja he voittivat kartan 16-14 tiukan toisen puoliskon päätteeksi.

Ottelusarja jatkui OG:n valitsemalla Overpassilla. FPX tuhosi OG:n täysin ensimmäisellä puoliskolla, johtaen ottelua puoliajalla 12-3. OG onnistui kaventamaan tilanteen 12-10, mutta FPX vei kartan lopulta 16-11.

Kolmas kartta Inferno oli tasaista vääntöä alusta asti, ja joukkueet voittivat kierroksia vuorotellen. OG johti peliä 14-12, mutta FPX:n Martin “STYKO” Stykin 1v2 tilanteen voitto ja OG:n kyseenalainen yhden pelaajan B-pommipaikan pito viimeisellä kierroksella sinetöivät FPX:lle 16-14 voiton.

FunPlus Phoenixin ottelut pudotuspeleissä alkavat 2. huhtikuuta, ja OG sijoittui turnauksen jaetulle 13.-16. sijalle. ESL Pro League jatkuu tänään lauantaina klo 13:00, kun eurooppalainen mousesports kohtaa ENCEn.

Kuvalähde: OG

Tuoreimmat uutiset: