Aleksib:n matka DreamHackissa katkaistiin – Mestari selviää tänä iltana
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 16.08.2020 16:45

DreamHack Open Summerin Euroopan CS:GO-turnaus huipentuu tänään klo 17:00 alkavassa finaaliottelussa. Suomalaisia turnauksessa on edustanut Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG, joka otteli eilen semifinaalissaan.

Ikävä kyllä yhteenotto saksalaisen BIGin kanssa ei kääntynyt OG:n hyväksi. Joukkue nappasi ensimmäisessä erässään (Inferno) komean 16-9-voiton, mutta BIG otti ottelun haltuunsa sen toisessa erässä (Dust 2), joka päättyi näiden 16-10-voittotulokseen. Kolmas ja ratkaiseva erä (Mirage) oli äärimmäisen tiukka, mutta päättyi nippa nappa BIGin hyväksi tuloksella 16-14.

OG sijoittui täten turnauksen jaetulle 3.-4. sijalle ja palkittiin 8 750 dollarilla sekä 40 ESL Pro Tour -pisteellä.

BIG kohtaa tämän illan finaaliottelussa Heroicin klo 17:00. HLTV:n maailmanlistan ykköseksi rankattu BIG on ottelun selvä ennakkosuosikki, mutta yllättävä voitto toisi Heroicille taatusti nostetta. Ottelua voi seurata suorana DreamHackin Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: OG