SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib:n entinen valmentaja matkaamassa Astraliksen peräsimeen
  • Perttu
    Leinonen

Aleksib:n entinen valmentaja matkaamassa Astraliksen peräsimeen

julkaistu: 24.01.2024 17:20

Aleksi “Aleksib” Virolaisen kanssa OG:n ensimmäistä Counter-Strike joukkuetta muodostamassa ollut valmentaja Casper “ruggah” Due on siirtymässä Astraliksen peräsimeen. Ruggah on ollut osana OG:n joukkuetta vuodesta 2020 alkaen, mutta on nyt päätynyt sopimukseen Astraliksen kanssa.

Astralis on julkaissut myös omilla nettisivuillaan tiedotteen, jossa se kertoo tehneensä sopimuksen Ruggahin kanssa.

35-vuotias tanskalaisvalmentaja siirtyy Astraliksen valmentajaksi viimeistään huhtikuun alussa, kun hänen sopimuksensa OG:n kanssa tulee päätökseen. Siirtyminen saattaa tulla ajankohtaiseksi myös aikaisemmin. OG on pelannut nimittäin ilman valmentajaansa meneillään olevassa BLAST Premier Spring Groups -turnauksessa, jos tästä voi sitten päätellä jotain.

Astralis vapautti edellisen valmentajansa Peter “casle” Ardenskjoldin viime vuoden lopulla. Alku vuoden ajan Astraliksen vetovastuussa ja mukana turnauksissa on ollut apuvalmentaja Mathis “R0nic” Pinholt

Ruggah ei ollut Astraliksen ainoa vaihtoehto uudeksi valmentajaksi, sillä Astraliksen kerrottiin neuvotelleen tammikuun alussa entisen Heroic-valmentaja Richard “Xizt” Landströmin kanssa. Neuvottelut kuitenkin kariutuivat ja Astralis päätyi tekemään sopimuksen OG:n valmentajan kanssa.

Astraliksen urheilujohtaja Kasper Straube kommentoi Ruggahin sopimusta organisaation verkkosivuilla.

“Olen iloinen, että olemme päässeet sopimukseen Casperin kanssa. Hän on todella taitava valmentaja, jolla on kokemusta pelin korkeimmalta tasolta.”

Lähde: HLTV