SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib:lle voitto ja tappio huipputurnauksen esikarsinnassa – OG putoamisuhan alla
  • Onni
    Koponen

Aleksib:lle voitto ja tappio huipputurnauksen esikarsinnassa – OG putoamisuhan alla

julkaistu: 17.02.2021 10:09

Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG kohtasi tiistaina IEM Katowice 2021 Play-In turnauksessa tiistaina iltapäivällä ruotsalaisen fnaticin ja illalla pohjoisamerikkalaisen Team Liquidin. Turnauksen kahdeksan parasta joukkuetta karsiutuvat IEM Katowice 2021 pääturnaukseen, joka alkaa torstaina 18. helmikuuta.

OG:n tiistain ensimmäinen ottelu fnaticia vastaan pelattiin best of 1 -formaatilla. Ottelussa pelattiin siis vain yksi kartta, joksi valikoitui Overpass. OG onnistui ottamaan terroristipuolen alkuun vahvan 7-1 johtoaseman, ja fnaticin yrityksestä huolimatta OG voitti kartan 16-9.

Toisessa ottelussa Team Liquidia vastaan pelattiin taas tutulla best of 3 -formaatilla. Ottelun kartoiksi valikoituivat Mirage (OG), Overpass (Liquid), ja Nuke.

Ensimmäinen kartta alkoi OG:n kannalta hirveällä tavalla, kun Team Liquid johti ottelua 12:3 ct-puolen jälkeen. Kartta oli siis aikalailla ohi jo ensimmäisen puolikkaan jälkeen, ja Liquid voitti sen lopulta 16-7.

Toinen kartta Overpass seurasi samaa kaavaa kuin Mirage, paitsi tällä kertaa vahvempi joukkue oli OG. He johtivat karttaa 11-4 ensimmäisen puoliskon jälkeen, ja ottelu päättyi 16-7 OG:lle.

Kolmas kartta oli todella tasainen. Liquid johti ottelua 14-10, mutta OG tasoitti tilanteen. Liquid onnistui kuitenkin voittamaan kaksi viimeistä erää, näin ollen kartta päättyi 16-14 Liquidin voittoon ja ottelusarja 2-1 Liquidin voittoon.

Liquid karsiutui siis pääturnaukseen, mutta OG tippui Play-In turnauksen lower bracketiin. Jos OG häviää seuraavan ottelunsa Cloud9:lle, he eivät karsiudu pääturnaukseen.

OG vastaan Cloud9 pelataan tänään keskiviikkona kello 16:30.