SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib vastasi haastattelussa joukkueeseensa kohdistuneeseen kritiikkiin – Tunnetut nimet arvioivat OG:n tarvitsevan muutoksia
  • Sauli
    Rautiainen

Aleksib vastasi haastattelussa joukkueeseensa kohdistuneeseen kritiikkiin – Tunnetut nimet arvioivat OG:n tarvitsevan muutoksia

julkaistu: 23.02.2021 15:00

Aleksi “Aleksib” Virolainen oli eilen vieraana CS:GO uutissivusto HLTV:n podcastissa. OG:n kapteeni vastasi joukkueeseen kohdistuneeseen kritiikkiin, joka juontaa juurensa viimeaikaisista heikoista tuloksista.

OG:lla on ollut vaikea alkuvuosi. Viime vuoden joulukuussa joukkue piipahti maailmanlistalla sijalla 6. mutta tänä vuonna pelit eivät ole kulkeneet. CS_Summit 7 päättyi puolivälieriin ja niin Blastissa kuin IEM Katowicessa OG jäi hännänhuipuksi.

Monet tunnetut CS-vaikuttajat – kuten CS-analytistit Richard Lewis, Janko “ynk” Paunovic ja Duncan “Thorin” Shields – ovat tuoneet esille pelaajavaihdosten voivan olla ratkaisu joukkueen ongelmiin.

Kaikki olivat yhtä mieltä siitä että vaihdon kohteena olisi Issa “ISSAA” Murad. Jordanialainen on pelannut odotuksia heikommin ja analytistit toivat esille OG:n tarvitsevan tulivoimaa. Paunovic myös totesi, että markkinoilla on paljon vapaana pelaajia, jotka sopisivat rooliin.

Aleksib kommentoi kritiikkiä eilen podcastissa. Hän kertoo kummastuneensa siitä, miksi harjoituksissa onnistuminen ei näy turnaustuloksissa. Hän myös kertoi, että joukkueella on suunnitteilla harjoitusleiri, mutta ongelman muodostaa koronaviruksen mukanaan tuomat matkustusrajoitukset.

Virolainen myös puolusti ISSAAn roolia joukkueessa, etenkin kun tarvitaan tunnelman nostatusta. Yksittäisenä ratkaisuna OG:n tilanteeseen Aleksib tarjosi ytimekkäästi:

“Ei se vaadi muuta, kuin pääosumia yksilötasolla”

Kuva: OG