SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Aleksib on niin söpö” – Katso OG:n CS-pelaajien huvittava tilanne
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

“Aleksib on niin söpö” – Katso OG:n CS-pelaajien huvittava tilanne

julkaistu: 16.12.2019 18:38

Aleksi “Aleksib” Virolaisen uusi CS:GO-joukkue OG debytoi ensimmäisessä turnauksessaan viime viikonloppuna osallistuessaan cs_summit 5 :een Yhdysvalloissa. Joukkueen pelaaminen näytti turnauksessa vahvalta, vaikka sen pelaajat ovat harjoitelleet keskenään vasta vähän aikaa. OG sijoittui turnauksessa jaetulle 3.-4. sijalle hävitessään tiukan semifinaaliottelun mousesportsille 2-1.

Cs_summit -turnaukset ovat perinteisesti rennompia CS:GO-turnauksia, joiden lähetyksissä kuullaan selostajien ja analyytikoiden lisäksi myös paljon itse pelaajia. Viime viikonlopun turnaus ei tästä perinteestä poikennut ja etenkin OG sai osakseen paljon huomiota, kun sen pelaajat kävivät antamassa kommentteja uudesta joukkueestaan ja sen pelaajista.

Yksi huvittava tilanne nähtiin, kun selostajien joukkoon liittyivät OG:sta sen kapteeni Virolainen sekä joukkueen rifler-pelaaja, jordanialainen Issa “ISSAA” Murad.

Video tilanteesta alla (jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä):

 

Vaikka OG:n pelaajat tulevat eri maista ja ovat tunteneet toisensa vasta vähän aikaa, voidaan videolta huomata heidän tulevan jo nyt hyvin toimeen keskenään. Videolla Murad kehuu Virolaista söpöksi ja kertoo, kuinka tämä pitää joukkueen ranskalaista CS-konkaria Nathan “NBK-“ Schmitta isähahmonaan. Tämän lisäksi hän ottaa poskisuukon vastaan joukkueen tanskalaiselta tähtipelaajalta Valdemar “valde” Bjørn Vangsålta.

CS:GO-pelaajat antavat tyypillisesti toiselleen nyrkkitervehdyksiä (vrt. fistbump) pelattujen kierrosten välissä. Virolainen kertoo videolla humoristisesta tilanteesta, jossa hän pelkäsi Muradin “fistbumpaamista”, koska tämä oli niin innoissaan heidän pelien sujuessa hyvin.

Myöhemmässä haastattelussa Murad puhuu joukkueen kapteenista Virolaisesta seuraavasti:

“Kaikki joukkuetoverini ovat mukavia. Etenkin Aleksi on todella cool jätkä. Vaikka tekisimme virheitä, hän pysyy aina tilanteissa rauhallisena. Hän myös kuuntelee kaikkien omia mielipiteitä.”

Yleinen ilmapiiri ja henki OG:n joukkueessa näyttäisi siis olevan korkealla, mikä on hyvä merkki näiden pyrkiessä huipulle CS:GOn parissa. Vaikka kapteenina toiminen englanniksi on uutta ja varmasti haastavaa, näyttää Virolainen viihtyvän hyvin jo nyt uuden joukkueensa parissa.

Kuva: BTS CS:GO